Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $58miliónovTržby USA $48,318,130Tržby Celosvetovo $102,854,431║ Podobne ladených vecí tu už bolo neúrekom ale výhodou pre tento film je dvojica Reese Witherspoon a Mark Ruffalo, práve na nich stojí a padá celý príbeh ale prevažnú časť filmu dej slušne ťahajú a občas sa im aj podarí správnym vtipom dej odľahčiť, prípadne obohatiť aj emociálne. "Slušný priemer čo nesklame." /60%/ ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Romantika, ktorá sa príliš neodlišuje od svojich bratríčkov. Miestami až nepekne presladená, ale čo na tom, keď na mňa pôsobí tak milo a prívetivo? Veľkú zásluhu pri hodntení má aj hlavná aktérka, Reese Witherspoon. Bez nej by bola Just Like Heaven len cukrom popráškovaná konina. Možno sa vo mne skrýva viac citlivosti než si dokážem pripustiť.. (ne-malá podobnosť s http://www.csfd.cz/film/223653-posel-ztracenych-dusi/ ) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoilery. Tradičná duchárska romantika, ktorá ma prekvapila len tým, že sa v istej chvíli prevalilo, že hrdinka v skutočnosti nie je mŕtva, ale je len v kóme. Inak tuctový scenár so všetkými klišé, ktoré budete čakať - a ktoré skôr alebo neskôr prídu. Na ako-tak pozerateľný (ale stále nudný, hoci milý) kus snímku povyšujú herci Reese Witherspoon, Mark Ruffalo, Donal Logue a Jon Heder. ()

becki_tu 

všetky recenzie používateľa

Příjemná romantická záležitost s velesympatickým párem Reese Witherspoon - Mark Ruffalo, která mi přesně sedla do pohodové nálady. Nebýt několika menších logických kiksů a zbytečně natahovaného a nakonec naprosto zazděného konce (holt je to přeci jen romantická komedie a ne drama), byl bych asi s hodnocením o něco velkorysejší. 65% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príbeh workholickej doktorky, ktorá kvôli práci nemá čas ani na vlastný život. Uvedomí si to však až potom, čo upadne po ťažkej automobilovej nehode do kómy. V podobe ducha prichádza na to, že jej chýba láska. Duchárčinu tu ja mám rád v každej podobe. Kľudne môže byť aj takáto presladená. Reese Witherspoon mi je tiež celkom sympatická. Pekná blondýnka. No tento film ma i tak pomerne sklamal. Scenár je až moc naivne priehľadný. A ani Mark Ruffalo mi tam nepasoval. Vedel by som si predstaviť lepších partnerov ku Witherspoonovej. "Láska z nebies" je mysteriózna, romantická komédia pre staré panny. ** ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Svatební video, které David (Mark Ruffalo) sleduje, je ve skutečnosti domácí nahrávka jednoho z filmařských asistentů. (zajda404)

Reklama

Reklama