Reklama

Reklama

Viola (Amanda Bynesová) je hráčka v dievčenskom futbalovom tíme. Po tom, čo sa jej tím rozpadne, Viola sa rozhodne, že bude hrať v chlapčenskom družstve. Ale to jej vedenie tímu nepovolí z jednoduchého dôvodu - je dievča. Lenže Viola je tvrdohlavá a keď si niečo zaumieni, tak do dosiahne. Rozhodne sa teda predstierať, že je dvojča svojho brata Sebastiana. V prezlečení za Sebastiana sa Viola začlení do chlapčenského tímu. A tak sa začínajú dobrodružstvá, ktoré dajú Viole poriadne zabrať. Čo však absolútne neplánovala je, že sa zamiluje do svojho spoluhráča Dukea (Channing Tatum). Návrat Sebastiana však Viole všetko skomplikuje. Sebastián totiž netuší, že jeho miesto v tíme zaberá jeho sestra. Podarí sa nakoniec Viole uviesť všetko na pravú mieru, vrátane vzťahu s Dukeom? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (283)

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Amanda Bynes blafuje ako Beckham a vyzerá ako chlapec v komédii so zápletkou tak otrepanou, až zostáva rozum stáť nad jej nasadením do našich kín (navyše tomu chýba poriadna herecká hviezda...). Režisér sa však aspoň nedusí malým kúskom, ktorý si odhrýzol, a dobre vygradovaným finále kompenzuje nudnú prvú polhodinku. Každopádne na plátne by to na tie (už aj tak slabé) 3* rozhodne nebolo. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

nie že by sa mi ten film nepáčil, ale mám z neho zmiešané pocity. bol zábavný, aj keď niektoré situácie mi pripadali vyslovene trápne. aj dobre zahraný - Amanda má veľký komediálny talent. zvlášť pre fyzickú komiku. Channing je na zjedenie, čo trochu zakrýva fakt, že vie hrať a IMHO by mohol v podobnom žánri hrať častejšie. úžasný bol aj Violin "maskérsky" team, hlavne Paul. a tiež rodičia. tlieskam aj Emily Perkins a riaditeľovi školy. ale najlepší bol jednoznačne Vinnie Jones. z nejakého dôvodu mal falošný Sebastian s Dukom oveľa väčšiu chémiu ako Viola, ale možno to bol zámer. ak bol, tak som ho nepochopila. a záverečné odhalenie bolo patetické. prvá časť so Sebastianom bola super, ale Viola - škoda reči. ako hovorím, s takou predlohou a takými hercami to mohlo dopadnúť podstatne lepšie. ()

Reklama

terunka003 

všetky recenzie používateľa

Vtipné, mělo to spád, shakespearovské × teenagerovské. Pár vtipných okamžiků tam bylo, motalo se to taky pěkně, prostě takový pohodový film z prostředí mladých američanů, který navíc byl utvořen na námět Večeru tříkrálového od Williama Shakespeara, takže bysme v tom mohli najít i nějakou tu vzdělávací linii. Ale nakonec je to příjemná podívaná, u které nemusíte přemýšlet. ()

asirtes 

všetky recenzie používateľa

Chápem, že keď sa povie Amanda Bynes väčšine sa prekrútia bulvičky a naskočí vyrážka po celom tele. A keby ešte niekto povedal Amanda Bynes vo svojej najlepšej hereckej forme tak príde už len kŕč a smrť udusením. Či už od smiechu alebo zúfalstva. Tak ideme na to: Amanda Bynes predvádza svoj životný herecký výkon a myslím to vážne. :D Dosť vtipná teencom. ()

Katarine 

všetky recenzie používateľa

No jooo, byla to hovadinka a herci strašně přehrávali...ale když já jsem se u toho tak bavila. Navíc, tolik pěkných mužských objektů najednou, kterou holku by to neoslovilo, že? Nemůžu za to, prostě mě něco nutí dát ty 4* a omlouvám se všem, které to nějak irituje. Jo a prosím vás, nedávejte už do podobných filmů scény, kdy se pohledný černošský fotbalista zamiluje do ošklivé slečny s rovnátky, tohle už začíná být vážně trapné. ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Mená filmových dvojičiek Violy (Amanda Bynes) a Sebastiana (James Kirk) sú inšpirované menami dvojčiat z divadelnej hry Williama Shakespearea “Trojkráľový večer alebo Čo len chcete“. (Dado)

Reklama

Reklama