Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (377)

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Teď už chápu, proč se kolegovi pshimimu tak moc zvedlo vodné a stočné:) Bohužel to byl jeden z hodně mála momentů, při kterých mě film bavil. Děj je průhlednější než břicho průměrného Somálce, předvídat lze s předstihem vše a netřeba ani věštící kouli. Jenom jakžtakž fungující trojice Cruz, Hayek, Zahn drží film nad jámou vedoucí do odpadních stok. Na jedno shlédnutí... maximálně... 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Luc Besson, Robert Mark Kamen .. Tento scénář z dílny Luc Bessona rozhodně nenavazuje na jeho dřívější díla nebo na nedávný cool záchvěv Danny the Dog. Nápad ujde, ale rozvedení je velice prostinký a mnoho aspektů zůstává zcela nepropracovaných, včetně hlavních postav a jejich možností. Režie je na tom více méně podobně. Nepřináší nic působivějšího a nápaditého. Jejím kladem je jedině spád, takže vše vcelku rychle ubíhá, přesto některé scény jsou dosti ubíjející. Dalším z mála kladů je ženské obsazení - Salma Hayek a Penélope Cruz jsou kočky, jejich herecký potenciál sice zůstává nevyužit, ale jejich krása opravdu prozáří (zvláště Penélope) nejeden záběr. Humor, který mohl všechny předcházející neduhy zachránit a zlepšit celkový dojem je ovšem velice strohý a dostavuje se v drobných dávkách, což jen podtrhuje zklamání, které Bandidas zanechají. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Na pozadí krásnych kulís podložených jemnou hudbou sa promenádujú dve sympatické uhrančivé sexbomby v napnutých korzetoch a v príbehu, kde sa dej stratil a nikto ho nehľadal, nám predvedú, ako sa im spolu krásne hrá. Okrem potechy pre oko a diétnej stravy pre mozog je tu aj pár dobrých nápadov, ale všetko je zamurované réžiou a kamerou. Všetko dohromady spojené nám dáva ale celkom pekný, jemne odfláknutý guláš. I keď som to nenapísal nejak potešujúco, je myslím veľká škoda že sa tieto dve dámy nestretli v pokračovaní, ktorého scenár si viem veľmi rýchlo vymyslieť v hlave aj ja. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Zopakovať úspech MAVERICKA skúšali viacerí (napr. WWW), dokázali to máloktorí (SHANGHAI KID). Bandidas sa však o nič nepokúšajú, ani nedokazujú, chcú len pobaviť - čiastočne svojou hlúposťou, čiastočne roztomilosťou. Pozerá sa na to dobre, divák dostáva to, na čo je už od Bessona producenta/scenáristu zvyknutý... ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama