Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Divokého západu nešetrí ani Mexiko... Dve pôvabné mladé ženy – Sara Sandovalová (Salma Hayeková) a Maria Alvarezová (Penélope Cruzová) – stoja na opačnom konci spoločenského rebríčka, ale na obe dopadne podobný úder osudu. Bohatá a vzdelaná Sara stratí otca aj majetok, chudobná a energická Maria a jej otec prídu pre neférové jednanie banky o farmu. Pretože nie sú vo svojom nešťastí samy a všetko je spojené s veľkým podvodom a vraždami, rozhodnú sa mladé dámy vziať spravodlivosť do svojich rúk, keďže úrady im nevedia a nechcú pomôcť.  Vyrazia do boja proti spoločnému nepriateľovi, ktorým je newyorská investičná banka, predstavovaná jej nemilosrdným zástupcom v Mexiku, zločincom Tylerom Jacksonom (Dwight Yoakam). Zo dňa na deň sa dve krásky zmenia na sexi pištoľníčky, ktoré prepadávajú pobočky Banka and Trust jednu za druhou. A keďže ich drzosť narastá, z New Yorku vyšlú policajného experta, mladého a prísneho inšpektora Quentina Cookea (Steve Zahn), ktorý ich má dolapiť. Lenže sa stane pravý opak. Quentin sa totiž k novopečeným lupičkám pridá a okrem iného slúži pôvabným lupičkám aj ako vítaný objekt na zlepšovanie praxe v bozkávaní. Zabudol prečo vlastne do Mexika pricestoval? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (377)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Vo feministickom kine je jedinou pointou rozhodnúť sa, či je lepšie Mexiko alebo Španielsko, ja uprednostňujem to druhé, predsa len v tom Mexiku vám skôr odrežú hlavy, alebo len tak zastrelia a hodia do studne len pre ošúchané pneumatiky. Iný význam film nemá, len lákať mužov na herečky, ktoré sú v ich žánri. Ale tie by mali byť vždy len sprievodným javom, ako Cardinale prI Eastwoodovi. ()

Ilicka 

všetky recenzie používateľa

Dejte dvěma hispánským krasavicím do ruky zbraň a velmi přiléhavé haleny, přidejte intelelektuálního detektiva, který roztaje po první sérii polibků žhavých krasavic v těsném růžovém oblečku, hodně okoukané situační komiky, slabomyslný scénář a soundtrack, který z poloviny vykradl Zorra, a máte Sexy Pistols. Proklatě okoukané, chvílemi trapné, avšak místy opravdu nefalšovaně zábavné. Avšak at se nikdo nezlobí, když k ještě dodám: Přestřelka ve vlaku: WTF???!!! ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Tak čo dodať? Ono to nebolo až také zlé ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Samozrejme, že naivita z filmu srší naplno, no zrazu prídu jedna dve "vnadné" scény a nejednému aj náročnejšiemu divákovi okamžite prestanú vadiť aj tie väčšie filmové chyby. Aby som však nevypadal až moc nadržane tri hviezdy vyjadrujú aj ocenenie k niekoľkým slušným fórkom ktoré sa kde-tu vyskytli. O zaradení do westernovej kolonky by sa tiež dalo silne pochybovať. No dohodneme sa, že je to nejaká jemnejšia a ženskejšia odnož. O toto zaradenie sa tak isto stará aj samotný Steven Zahn, ktorý do švédskej trojky lesbicky výborne zapadol. Priemerný filmík, na ktorý okamžite zabudnete. ()

Cival 

všetky recenzie používateľa

U postelové scény se o mě pokoušely mdloby v dobrém slova smyslu. U zbytku v tom špatném. Po všech stránkách nedobrá záležitost, jejíž režiséři ani nezvládají základní přechody od jedné scény k druhé (stačí si povšimnout, jak často chybí uvozující záběr na celek při změně lokace). Hodně velký guláš korunovaný nevhodně digitalizovaným závěrem a křečovitým nášlapem k druhému dílu. Jen jsem zvědav, co na ty krasotinky poví peněženky zámořských diváků. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Tak podívejte, vážení milí kamarádi. Strčte si vaše kritikou nabitý kolty hezky v klídku zpátky za opasek, já tenhle duel prohrát nehodlám. Jsem obyčejnej mužskej, kterej slyší, co chce slyšet, kterej vidí, co chce vidět, a kterej hodnotí, co hodnotit chce. A kterej by taky dal cokoli za to, aby mohl bejt koltem kterýkoli ze zde přítomnejch slečinek a nechat se osahávat jejich šikovnejma ručičkama. Šmankote, tohle bylo tak sexy, až jsem z toho zapomněl spisovnou mluvu... ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (10)

  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)

Reklama

Reklama