Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komédia o dvojčatách, ktoré sa rozhodli dať dohromady svojich rozvedených rodičov.
Keď je tvoja mama aj mojou mamou a môj otec je aj tvojím otcom a obe sme sa narodili 11. októbra, potom sme obe asi sestry. Sestry? Sme asi dvojičky!
V detskom letnom tábore sa zoznámia Annie Jamesová z Kalifornie a Hallie Parkerová z Londýna. Na tom nie je nič neobyčajné, keby... Keby sa navlas na seba neponášali. Navyše majú aj narodeniny v rovnaký deň. Netrvá dlho a zistia, že sú dvojičky, ktorých rodičia sa rozviedli tesne po ich narodení. Rozhodnú sa ich dať znovu dohromady, pretože otec Nick sa chce znovu oženiť... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (40)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 66,3 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 92,1 mil. (NIRO)
  • Během cesty do studia přejde falešná Annie (Lindsay Lohan) s matkou přechod, který odkazuje na obal alba „Abbey Road“ od Beatles. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Napa Valley. Scény v kempu se natáčely v Camp Seeley v kalifornském Crestline a u jezera Gregory. Natáčelo se také v San Franciscu a v jeho zátoce, na letišti Long Beach, v San Bernardino National Forest, v Los Angeles, v Londýně a v Shepperton Studios v hrabství Surrey. Natáčení probíhalo od 15. července do 17. září 1997. (noelcoward73)
  • Roli Vicky, matky Meredith Blakeové, hraje Joanna Barnesová, která hrála Vicky i v předchozím filmu The Parent Trap (1961). Tam to ale byla ona, která se dvojčatům snažila otce odloudit. (MeGab)
  • Dvojičky Hallie a Annie (Lindsay Lohan) dostali mená po dcérach režisérky Nancy Meyers a producenta Charlesa Shyera. Obe si zahrali menšie role vo filme. Postava jednej z nich sa volala Lindsay, podľa Lindsay Lohan. (Karush)
  • Nakrúcanie scény, v ktorej Annie s Hallie (Lindsay Lohan) ležia na posteli a kamera sleduje zatiaľ niečo iné, trvalo šesť hodín, počas ktorých sa Lohan prezliekala za Annie a Hallie. (Karush)
  • Keď Hallie (Lindsay Lohan) stretáva Martina (Simon Kunz) na londýnskom letisku, v pozadí môžeme zazrieť matku herečky Lindsay Lohan držiacu jej brata, vedľa nej stojaceho staršieho brata Michaela Lohana a sestru Ali Lohan. (Karush)
  • Stratený chlapec, ktorý sa objaví v dievčenskom tábore, je Michael Lohan, brat Lindsay Lohanovej (Hallie a Annie). (Karush)
  • Pán, ktorý sobáši pár na začiatku filmu, je kameraman filmu Dean Cundey. (Karush)

Súvisiace novinky

Natasha Richardson podlehla zranění

Natasha Richardson podlehla zranění

19.03.2009

...které utrpěla v pondělí během lekce lyžování na začátečnickém svahu v Kanadě. Ačkoli krátce po pádu tvrdila, že je v pořádku, pracovníci lyžařského střediska naléhali, aby navštívila lékaře.… (viac)

Reklama

Reklama