Reklama

Reklama

Bulšit

  • Slovensko Stop tínedžerským filmom! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Hlásenie školského rozhlasu na strednej škole Johna Hughesa neúprosne oznamuje žiakom začiatok nového študijného roka. Jej futbalovému mužstvu sa už síce dlhší čas nedarí, zato Miss školy sa stali obľúbené siamské dvojičky Kara (Samaire Armstrong) a Sara (Nectar Rose) Fratelliové. Medzi ďalšie senzácie sa iste zaraďuje aj odporná záchodová explózia počas vyučovacej hodiny, patetická báseň Rickyho Lipmana (Eric Jungmann) s názvom „Desať vecí, ktoré milujem na Janey Briggsovej“, a príprava pôvodného školského muzikálu. Spomínaná Janey Briggsová (Chyler Leigh) nosí okuliare a špinavé montérky, takže ju nikto v škole nemá rád. Práve v nej sa však ukrýva skutočná krása... Popredný hráč školského futbalového tímu Jake Wyler (Chris Evans), ktorého všetci milujú, sa s kamarátmi staví, že z nej urobí kráľovnú maturitného plesu. O rozruch sa postará aj deväťdesiatročná reportérka Sadie Agatha Johnsonová (Beverly Polcyn), ktorá prenikne do školy a vydáva sa za študentku. Pozornosť upúta i sexi študentka Areola (Cerina Vincent), ktorá je tu na výmennom študijnom pobyte a so všetkými sa ochotne delí o svoje cudzokrajné skúsenosti. Stane sa objektom túžby všetkých prítomných... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (505)

Jacinda 

všetky recenzie používateľa

Je mi jedno jestli je tenhle film idiocie. Je. Ale některé scény jsou neskutečné. Příprava párty u Prestona, poškola, prohlížení si vlastních fotek v chodbách školy, vystřižená fotka imatrikulacde na Princetonu nebo malování obrazů. Je to přehnané, ale je to vtipné. Neočekávala jsem od tohoto filmu nějakou myšlenku. A díky tomu si u něho odpočinu, zasměju se a ba i dokonce ozdobím stromeček. Jsem divná. Možná. Ale kde jinde se zároven podívám na tolik filmů, protože Bulšit si dělá "prdel" hned z několika teenagerovských dílek. ()

oli.G 

všetky recenzie používateľa

Černoch má jednu dobrú hlášku (uvidíte ju aj v traileri) a hlavná hrdinka veľmi pekne kreslí, ale inak je Bulšit jednak bulšit, a jednak presne to, čo sa snaží parodovať. Možno keby som mal napozeraných viac teen filmov, bolo by to vtipnejšie. (v podstate jediný konkrétny odkaz čo som si všimol bola Americká krása). To ale nehrozí, preto mám radšej Scary Movie. "Fucking teenagers!" ()

Reklama

Terter odpad!

všetky recenzie používateľa

Váhal jsem mezi * a odpadem. Nakonec jsem své hodnocení zaokrouhlil dolů, a to ze dvou důvodů. Zaprvé, ačkoliv to nebylo vyloženě trapné, zasmál jsem se asi jenom třikrát (hlavní hrdina poprvé přichází do školy, černoch, co je v písni jenom proto, že je černej a hlášce "Dáme si to ve třech") a zadruhé mi to nepřišlo jako parodie, ale prostě jako "another teen movie", protože si tvůrci neuvědomili, že pokud chtějí něco parodovat, měli by mít alespoň o trochu více invence než tvůrci toho, co chtějí parodovat. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $15miliónovTržby USA $38,252,284Tržby Celosvetovo $66,468,332║ Riadna humusárna tých najnechutnejších gagov ale v rámci možností to občas aj pobaví ale tuctovosť, či otrepanosť týchto teen-komédii z toho trčí ako hrom. /35%/ ()

gudaulin odpad!

všetky recenzie používateľa

Z toho, co je zapotřebí pro úspěšnou parodii, je v Bulšitu přítomna jenom znalost žánru. Gallenovo dílko sráží především jeho neschopnost rozpoznat, kde končí humor a začíná trapas. A možná ještě víc mu chybí dobrý vkus. Tohle je film, který cílového diváka podceňuje. Pokud máte jen trochu nakoukáno, vážíte si sebe a svého času, Bulšitu se radši vyhněte. Celkový dojem: 5 %. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (13)

  • Proslov o plánované ztrátě panenství třech kluků po škole je jasnou parodickou narážkou na stejnou scénu v Prci, prci, prcičky (1999). (TaNya_)

Reklama

Reklama