Reklama

Reklama

Návštevníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2: V chodbách času (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V predvečer svadby udatného Godefroya de Montmirail a jeho vyvolenej Frenegondy príde otec nevesty so strašnou správou - niekto ukradol rodinné klenoty a relikviu svätého Rolanda. Cennosti ostali u jeho sluha Jacquouilla, ktorý ostal v budúcnosti a namiesto neho sa do stredoveku vrátil jeho potomok Jacquard. Udatnému Godefroyovi neostáva nič iné, ako sa ešte raz vrátiť do budúcnosti, inak budú jeho svadba s Frenegondou i pokračovanie jeho rodu navždy stratené. (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (283)

HellFire odpad!

všetky recenzie používateľa

Co je horsiho nez potencionalne spatny druhy dil? Kdyz zname tvare hraji zcela jini herci a tvari se, jako ze tam patri odjakziva. Humor prvniho dilu je fuc. Porad se jen cestuje tam a zpet a tam a zpet kvuli kazde malickosti. Stopaz je take ukrutne dlouha. Opravdu snad nejhorsi pokracovani, potazmo film, co sem videl. ()

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

"Heleďte, mám takovej návrh !! Pusťte mě a já s tím nepůjdu na policii.. Zavolejte mi taxík a hned zmizím !!" ;) Obludná Poirého přepjatá šmíra dostala své pokračování, tentokrát už za hranicí snesitelnosti, když působí jako bezhlavé mistrovství světa v přehrávání, jehož jasným vítězem se bez diskuze stává trojjediný Christian Clavier, který se nejspíš zhlédl v Eddiem Murphym.. ()

Reklama

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Jednička je jedna z mých nejoblíbenějších komedií vůbec, ale dvojka mě dost zklamala. Stejný štáb, stejný režisér, stejní herci, pouhých pět let mezera a přitom z toho vznikla dost nevtipná slátanina. Ano, některé vtipy byly dobré, ale naprostá většina se míjela účinkem. Když film skončil, tak jsem si hned musel pustit další film, protože mi přišlo, že jsem nic neviděl. 55% ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

O hodne hodne horsie ako jednotka. Na celkovom dojme sa musela nevyhnutne podpisat absencia Valérie Lemercier ktora v prvom dieli vyborne sekundovala ustrednej dvojici Reno-Clavier. Pribeh tu nie je na zahodenie, horsie to je so spracovanim. Prvy diel Navstevnikov ja osobne povazujem za jednu z najlepsich komedii vobec a toto rozhodne neni ani len dostojne pokracovanie. Kto jednotku videl objavi tu strasne vela kiksov/ako logickych tak scenaristickych/ ktore nepasuju do pribehu. Nebolo to ale zasa az take spatne aj ked moje hodnotenie v tomto pripade nie je objektivne pretoze skoro celu hviezdu pridavam len z ucty k prvemu filmu. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Skvelá komédia s grandióznym, famóznym Christianom Clavierom v hlavnej úlohe. Je to pán herec, pretože rovnako dobre dokáže zvládnuť vážny film (napr. Napoleon) ako aj bláznivú komédiu. Dej je síce slabučký, ale bohato to vyvažuje to množstvo gagov a bláznivých situácií, ktorých je tu naozaj neúrekom. Len škoda, že nemal sebe rovného parťáka, mohlo to byť ešte zaujímavejšie. Jean Reno je síce skvelý herec, ale skôr mu pasujú akčné filmy alebo kriminálky. Tu vyložene nestíhal držať krok s geniálnym Clavierom. Ale je to iba môj subjektívny názor, niekomu tu môže pasovať práve Reno. 75/100 ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (10)

  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)

Reklama

Reklama