Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (séria)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizóda)
  • Veľká Británia Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenzie (103)

Naushika. 

všetky recenzie používateľa

Ve skutečnosti si myslím, že vztahy fungují trochu jinak a poněkud mě otravovala různá ta vztahová klišé, která pochopitelně taky přišla na přetřes... ale tenhle díl měl tak geniálně vygradovaný a vypointovaný konec, který mě natvrdku dojal k slzám (a to už je něco, jak se jinak romantickým věcem vyhýbám velkým obloukem), že mu po zralé úvaze napálím plný počet. ()

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

John Shelby v Matrixe, alebo teda keď už zistíte, že Vám systém nevyhovuje, nebojte sa mu vzoprieť, preliezť pomyselnú bariéru zaužívaných vychodených chodníkov a stereotypov, aby ste prekonali realitu, pretože sa môže stať, že Vás to oslobodí a nebude Vás tam čakať žiadny agent Smith. Randenie môže byť naozaj zábavné a fajn, rovnako ako môže byť čistým omylom a utrpením a celá časť je v podstate o tomto. Ako nám prekĺznu cez prsty tí praví a ako sa potom  zahadzujeme s niekým, čo je z núdze cnosť. A neviem si predstaviť, že by som sa v tomto riadil nejakým systémom, kde by mi na určitú dobu život strpčovala riadna pizda.  V tomto zmysle to bolo zaujímavé sledovať rovnako ako útrpné, lebo si poviete, že by ste v takejto hovadine nechceli existovať ani hodinu. Rebélia by bola u mňa asi na dennom poriadku. Aj keď by sa určite našiel niekto, komu by to vyhovovalo. Koniec bol vlastne celkom fajn, úplne som pred týmto pozretím zabudol, ako to dopadlo, tak som sa iba zasmial, ale v tomto to bola akási kombinácia White Christmas a San Junipero. Viac netreba prezrádzať. Herci fajn, dej trochu natiahnutý, tématikou srandovný a trochu to pripomínalo pozerať sa na trhanie zubu, ale vcelku slušná kvalitka. Georgina Campbell je neskutočná kočka a Joe Cole bude u mňa vždy hlavne John Shelby, ale páčil sa mi, ako tu hral ujetého a roztekaného týpka. Do dokonalosti tomu niečo chýbalo. ()

Reklama

Yardie 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šílený díl od začátku, to člověku hlava nebere a myslí na to, jak je toto možné. Opět cílí na technologie a také dnešní vztahovou praxi, resp. by se asi dalo aplikovat na více oblastí. Samozřejmě jako často v rámci Černého zrcadla dovedeno do extrému. Každopádně až do konce jsem netušil, o co jde, což je fajn. Závěr tak příjemně překvapivý. Howgh! ()

maoc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Brooker vykradl můj guilty pleasure film Stopky lásky! :-O Také si půjčil něco z Hodíme se k sobě, drahoušku?, Matrixu a Věčného svitu neposkvrněné mysli. V mých očích hodně neoriginální příběh tedy nemohu hodnotit nijak vysoko, i když nezaujatě proti němu nic moc nemám. Znepokojivý je jen trochu, jinak spíš taková melodramatická selanka na odlehčení. ()

majec4 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento diel radim medzi tie najlepsie co tento serial priniesol. Cely diel je nenarocny, so zaujimavym pribehom, v ktorom sa hlavnym postavam neda nefandit. Sem tam sa pritrafi aj svojska davka humoru. No a v zavere je behom par sekund vsetko vysvetlene, bez slov, jednym usmevom. Najvacsi for je to, ze ak ste vsimavi, tak vysledok odhalite mozno v polke pribehu. Do konca som este zo dva krat uvazoval tym smerom, az sa to na zaver vsetko potvrdilo. Plny pocet s hviezdickou navyse za skvely casting. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama