Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (125)

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 2/10 Děj 1/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +nad vše ostatní vyčnívá atmosféra -logika scénáře, inteligence a jednání hlavního hrdiny, směšné efekty, velice trapné postavy, kvalita obrazu/// Kvalita tohoto snímku mě normálně fascinuje. Prostě nechápu co si to tvůrci na nás diváky dovolili. Tady se jedná o čisté parazitování na filmovém hitu Válka světů. Například mě napadlo, jak tvůrci vybírali lokace pro natáčení. Jednoduše jim stačilo nějaké to smetiště a vrakoviště a mohli točit. Pasáže s knězem jsou opravu k nevydržení a být v kině tak utíkám, doma před monitorem je to jiná, sem se pochlapil a dodíval se do konce. Třebas častá klišé podobných filmů jsou v podobě zpráv a událostí v televizi, nebo sledujeme několik skupinek lidí. Tady si budete muset vystačit s jedním chlapem a jeho putováním z místa na místo. Vrchol celého filmu,… co je vlastně vrchol tohoto filmu? Že by samotná Invaze broučků vystřižená jak z počítačové hry někdy v polovině devadesátých let? Ne to je jen slabej odvar. Prostě celí film je špatný./// Celkem 17%/// ()

Etherium odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento film vznikol za účelom merítka pre najhoršie sci-fi. Efekty robili asi v detskej izbe z kartónu alebo čo, herci sa snažili, scenérie ako konsky kokon, a dorazila ma umelohmotná zbraň s červeným vrchnáčikom. Propagované ako mohutné sci-fi, v požičovni obal jak sviňa, prišiel som domov pustil dvd a išiel som sa vygrcať. ()

Reklama

Prehistar_ odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutečně trapná sr*čka. Herci snad už otravnější být nemůžou, walkers až tak impozantní nejsou (spíš k smíchu), horší dialogy sem ještě neviděl. Vrcholy odpadovosti ale jsou neskutečně trapný mnich blekotající cosi o tom, že "bůh se na nás vykašlal", voják rozvášněně přednášející o cennosti vědců a konečně taky neuvěřitelně trapný konec, kdy hlavní hrdina škemrá o zabití jednoho "walkera, načež se onen walker bezvládně sesune k zemi. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Adaptácia Vojny svetov od spoločnosti Asylum... Čo by fan filmári dali za to, keby mali k dispozícii aspoň takýto rozpočet a aspoň takéto triky... Lenže filmy pre Asylum málokedy robia fanovia. Aj teraz ide o rutinérske céčko, ktoré síce spočiatku zaujme svojou bezprostrednosťou, ale vzápätí sa na scéne začnú objavovať čudné postavy, tvorcovia sa snažia o presah... Kým by sa film udržal v rovine „ľudia v krízovej situácii magoria“ bolo by to ešte fajn, ale keď film preladí na náboženskú tématiku, už len čakáte, kedy toho otravného kňaza niečo zožerie – a on stále prežíva. Je pravda, že psycho scéna v pivnici bola najväčšou devízou Spielbergovej verzie, ale málokto má Spielbergove schopnosti, takže akonáhle tunajšie postavy ostanú zavalené v podzemí, film ide úplne do... A ak by som nepoznal pointu Wellsovej predlohy ani by som vlastne nepochopil, čo to tam trepú o tej besnote... ()

Matli odpad!

všetky recenzie používateľa

Půl hvězdičky bych dal asi za první minutu filmu a to nemám na mysli úvodní titulky. a Jinak je to strašný. Chápu lidi, co chtějí natočit kravinu, v pohodě, ale lidi co chtějí natočit solidní film a natočej kravinu, tak ty bych poslal radši někam do fabriky na linku. Taková ztráta času včech zúčastněných a o nákladech ani nemluvím. Na špatný efekty už jsem zvyklej, ale ten příběh, výkony, dialogy, kamera, střih, atd....to nemám slov. 5% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama