Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nemocnice Princeton - Plainsboro prevezú postaršiu Charlotte, ktorá počas starostlivosti o svojho smrteľne chorého manžela Eddieho skolabovala pri jeho lôžku v dôsledku zástavy dýchania. Stará manželská dvojica je v nemocnici obrovskou záhadou. Keď sa stav jedného zlepší, tomu druhému sa okamžite zhorší. Medzitým House zistí, že Kutner neprišiel do práce a nikomu sa neozval. Poverí Foremana a Trinástku, aby zistili, čo sa s ním stalo. Keď vojdú do jeho bytu, nájdu ho na zemi zastreleného. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Spoiler: Osvetlenie a farebnosť tejto epizódy má odrážať smútok vyplývajúci z Kutnerovej (Kal Penn) samovraždy. Farby sú zväčša desaturované a osvetlenie tmavé a depresívne. (Pat.Ko)
  • Spoiler: Kal Penn (Lawrence Kutner) získal lukratívnu prácu v administratíve amerického prezidenta Baracka Obamu. Keďže už nemal čas na ďalšie pôsobenie v seriáli, samovražda jeho postavy sa zdala byť najlepším riešením ako čo najrýchlejšie opustiť seriál a začať sa venovať novej práci v Bielom dome. (AxelWers)

Reklama

Reklama