Reklama

Reklama

Dr. House - Série 7

(séria)
Dráma / Mysteriózny
USA, (2010–2011), 16 h 50 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrajú:

Lesley Fera, Suzy Cote, J.R. Cacia, Chris Conner, Emily Hahn, Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Omar Epps, Robert Sean Leonard, Peter Jacobson, Jesse Spencer (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(23)

Obsahy(1)

Starý mrzout House dá šanci vztahu s doktorkou Cuddyovou. Brzy ale zjistí, že se to neblaze podepisuje na jeho práci v nemocnici. (Netflix)

Zaujímavosti (147)

Dr. House - Čo teraz? (2010) (epizóda) (S07E01)

  • House (Hugh Laurie) sa pokúša otvoriť fľašu pomocou meča amerického dôstojníka námornej pechoty, Mameluke, pravdepodobne je to rodinné dedičstvo jeho otca. (Pat.Ko)

Dr. House - Sebectvo (2010) (epizóda) (S07E02)

  • Podľa Roberta Seana Leonarda (Wilson), keď sa ho novinár spýtal na plagáty, ktoré má vo svojej kancelárii povedal, že ak by mal voľbu zmeniť niečo, zvolil by film Obyčajní ľudia (1980), pretože keby vstúpil do kancelárie onkológa a videl by ho, cítil by sa dobre. Zároveň je to Leonardov obľúbený film. (Pat.Ko)

Dr. House - Politická objednávka (2010) (epizóda) (S07E06)

  • Taub (Peter Jacobson) povedal: "Bez Pippi Dlhej pančuchy by to bolo v poriadku." Odkazuje tým na inteligenciu Mastersovej (Amber Tamblyn). V skutočnosti Amber Tamblyn odštartovala svoju kariéru vo veku desiatich rokov, keď si ju agent všimol v predstavení "Pipi Dlhá pančucha". (Pat.Ko)

Reklama

Reklama