Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrť

  • Česko DOA: Na život a na smrt (viac)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (344)

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý akčný film. Má pomerne dobrý príbeh o trojici rozdielnych žien, japonskej princeznej, zlodejke a wrestlerke, ktoré dostanú pozvanie na veľkolepý turnaj najlepších bojovníkov sveta, ale jeho usporiadateľ má aj svoje vlastné plány. So spracovaním som spokojný, je presne také, aké aj má tento typ filmu mať, tvorcovia si boli vedomí, že točia len čistokrvnú zábavu, ktorá ani ničím iným byť nechce a tak je to prakticky neustála akcia s dobre vyplnenými medzerami, ktorá sa neberie ani chvíľu vážne. Síce ku koncu už začne strácať dych, ale aspoň to nie je zbytočne predlžované. Akcie je tu plno a je aj celkom dobrá. Ale samozrejme v rámci svojej kategórie, toto nie je žiadny seriózny bojový film s profesionálmi, ale zábavná bojovka s modelkami a tak sa často používajú laná a strihy, ale nie až tak moc ako v iných podobných filmoch s amatérkami a navyše je tu aj slušná choreografia a príjemné lokácie, takže sa na ne dobre pozerá. Najviac sa mi páči prechod japonského bojovníka poschodiami cez mnohých protivníkov. Herecké obsadenie je na tom dobre, príjemné ženské postavy Devon Aoki, Holly Valance, Jamie Pressley a Sarah Carter a ako hlavný záporák Eric Roberts. Réžia je dosť dobrá, Corey Cuen je už klasik a aj technická stránka je bez väčších problémov. Na tento film je dôležité pozerať sa tak, ako aj bolo myslené, je to len obyčajná zábava s peknými herečkami, ktorej nechýba svižnosť a v rámci podobne ladených filmov patrí medzi to najlepšie. 70% ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

"You wanna play, little girl?" Jsem u vytržení. DOA alias Mortal Kombat pro nové tisíciletí alias 30ti milionový wire-fu babes výplach v produkci Paula W.S. Andersona a v režii hongkongského harcovníka Corey Yuena (Red Force 2, Legend, oba Kurýři) je s přehledem nejakčnějším filmem roku, ne-li desetiletí. Už si ani nepamatuju akčňák, u kterého bych nespočítal akční scény na prstech jedné ruky, zatímco tady aby si nato člověk vzal nejnovější japonskou kalkulačku, takže jestli měl scénář deset stran, tak je to moc. Bohužel při takové frekvenci poněkud zaniká finále a bitky jsou - jak je posledních pár let nepěkným zvykem - hodně dokurvené zběsilým střihem, naštěstí z nich i tak zbyde dost, aby se divák zatížený na wire-fu a zpomalovačky dehydratoval slintáním k smrti. Nemluvě o těch úžasnejch kočkách. I love Kasumi, ninja princess! ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Holly Valance alebo skôr len holý balans, pretože jej hlavnou úlohou tu bolo nahá balansovať v akomsi podivnom mortal kombate. Ešte si aj stihla v rámci boja obliecť podprsenku padajúcu zo vzduchu a až následne spadla z tej istej výšky pištoľ, takže sme zažili dokonalé popretie gravitácie. A aj gravidity, lebo fakt, že Holly neostala po tomto holom výkone gravidná je zázrak. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Už som asi príliš starý na to, aby mi banda nonstop sa mlátiacich kočiek v podprdách poskytla absolútne béčkové potešenie, ale ešte stále to považujem za prudko pozerateľný film. Dievčatá znalosť bojových umení predstierajú na rôznych úrovniach uveriteľnosti, ale čo na tom, keď Corey Yuen dokáže aj plážový volejbal natočiť tak, ako keby to bola bitka z Matrixu? ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama