Reklama

Reklama

VOD (1)

Do väznice Fox River privezú Michaela Scofielda (Wentworth Miller), ktorý spáchal bankovú lúpež. Úspešný stavebný inžinier ju však nespáchal pre peniaze, ale preto, aby práve z tejto väznice pomohol ujsť na slobodu svojmu bratovi Lincolnovi Burrowsovi (Dominic Purcell), odsúdenému na smrť... (TV JOJ)

Recenzie (6)

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodní díl vybroušeného klenotu první dekády nového tisíciletí. Michael Scofield je génius s parádní kérkou. Jeho bratr je ve vězení a má být popraven, ale ne každý má bratra, který by se nechal dobrovolně zavřít aby svému bratru pomohl. Jak ? Kérka ukrývá plány vězení a pomoc spočívá v útěku. Plán je výborný, teď jen jestli vyjde. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všetko podstatné hneď v úvode. Tetovanie. Správne načasovanie postupne dávkovaných informácií a napätia. Sedí ako riť na šerbli - či skôr ako na mise vo väzenskej cele. Prítomnosť umne striedaná s minulosťou. Záver fascinujúco odhalí čomu tetovanie slúži. Jeden z najkrajších úvodov seriálu vôbec. Žiadne úmorné zoznamovanie sa s postavami, naopak - šup, šup priamo do deja. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Pilotný diel seriálu sa začal vysielať 29. augusta 2005 na stanici Fox. Odhadovaný počet divákov dosiahol 10,5 milióna. Fox taký úspech pre pondelok v letných mesiacoch nezaznamenala od Melrose Place (od r. 1992) a Ally McBealovej (od r. 1997). (pravo)

Reklama

Reklama