Reklama

Reklama

Zombies: Deň-D prichádza

  • Česko Zombies: Den-D přichází (viac)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (211)

cariada 

všetky recenzie používateľa

Konečně zase náký pořádný zombi horor. Ano zombíci jsou sice pekelně rychlý a běhaj jak Spiderman, ale to vůbec nevadí. Co bych tomu možná vytknul je , že zombíci stříleli naštěstí jen jednou. Jinak je to akce od začátku až do konce. Je tu opět jeden nový poznatek a to že se jeden zombi žral sám. A pak že se zombíci vrhli na jinýho což jsem ještě nikde neviděl. Velice pěkný bylo jak se hned rozpadají ,když hoří.. ()

cyberhawk 

všetky recenzie používateľa

Hekticka kamera a jeste hektictejsi strih tomuto filmu v urcitych akcnich scenach dodavaji neprehlednost, cool hratky s filtry a lacine efekty na horor taky nevypadaji dobre. Film mozna tak na nejakou party mladych lidi, kde vsichni popijeji, chteji si pustit horor a nevadi, kdyz sem tam par minut vynechaji a tlachaji mezi sebou. Hvezdicku za Menu a Vinga. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Mohlo to urobiť zviera?“ – „Ak zviera dokáže ukryť telo do skrine...“ Zombícky žáner zažil vďaka hŕstke vydarených a komerčne úspešných filmov (RESIDENT EVIL, O 28 DNÍ, Snyderov ÚSVIT MŔTVYCH) návrat na výslnie. V roku 2008 sa zručný žánrový macher Steve Miner (ktorý stál pri zrode Jasona Voorheesa + nakrútil druhý najkvalitnejší HALLOWEEN na svete) rozhodol urobiť remake Romerovej v poradí tretej (po NOCI ŽIVÝCH MŔTVYCH a ÚSVITE MŔTVYCH) epizódy slávnej nemŕtvej série. Tá pojednávala o vyhrocujúcom sa vzťahu medzi skupinkou vojakov a vedcov. Tí v podzemnom bunkri zvádzali ostrý súboj dvoch odlišných pohľadov na jeden problém. Samozrejme, nakoniec došlo na trhanie čriev a pojedanie šedých mozgov. Minerovi sa navyše podarilo získať mladé mäsko Menu Suvari a drsňáka Vigha Rhamesa, ktorý dostal parádnu rolu v Snyderovom ÚSVITE MŔTVYCH. Bohužiaľ, nakoniec to nedopadlo dobre. Vlastne to dopadlo veľmi zle. Rhames hrá v skutočnosti úplne inú postavu (a je tu možno tak 5 minút, čo je škandalózne) a film s Romerovou predlohou nemá prakticky nič spoločné. Vojaci sa chovajú neznesiteľne neprofesionálne (nenosia nabité zbrane, vzduchom lietajú pubertálne zamilované pohľady). Nanešťastie, zombies na tom nie sú o nič lepšie: utekajú, robia saltá a strieľajú zo samopalov. Ak si Miner myslel, že „šokujúce“ gejzíry krvi a gore to spasia, mal by odísť do dôchodku. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/1017/ ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

takže tohle si umě můj oblíbenec Miner solidně posral. Sakra já mám tohohle tvůrce strašně rád, natočil nejlepší díl Pátku 13, natočil Jezero a plno dalších kvalitních filmů. Proč? Proč natočil takovýhle znásilnění klasiky? Každá scéna byla jako bodnutí nožem. Kdyby to natočil nikdo jinej tak bych šel možná o jednu hvězdu víc. Ale takhle? Takhle dávám slabé 2*. A to jen a díky gore které bylo kvalitní a nešetřilo se s ním a masky zombáků taky nevypadaly nejhůř. A i Suvari u který jsem nevěřil že může bejt sexy tak v tý uniformě jí to sakra sekne. Ale nepřestanu si klást otázku proč? ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je fakt velkej průšvih. Zombíci tu umí nejenom běhat, ale i nadpřirozeně skákat, střílet z pušek, prolézat ventilací, popřípadě lézt po stěnách a stropech. Navíc vypadají opravdu ultra nestrašidelně a vydávají zvuky, které na tváři vyvolají pobavený úšklebek, namísto plánovaného vyděšeného. Gore je tu četné, nicméně strašně nepřesvědčivé, postavy se chovají jako naprostí kreténi a závěr tomu všemu už jenom nasadil korunu. Dvě hvězdičky jsou dostačující odměnou za to, že má ta kravina alespoň slušný spád, takže nenudí. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)
  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)

Súvisiace novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (viac)

Reklama

Reklama