Reklama

Reklama

Zombies: Deň-D prichádza

  • Česko Zombies: Den-D přichází (viac)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (210)

Astaroth12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Som nadšenec zombie hororov ale to co stvoril Steve Miner sa nedá inač nazvať, len ako totálny úlet a to nemyslím v dobrom zmysle. Aby zombici behali po strope, utekali ako ľudia a strieľali zo samopalu a to som nespomenul kameru: v niektorých záberoch sa mi zdalo že kameraman dostal triašku, tak to je silná káva. A už len dodám- zle, zle, zle. ()

oLí 

všetky recenzie používateľa

2.5/10 Já blbec jsem se docela těšil a doufal jsem, že si s tímhle Steve Miner poradí, vyždímá ze sebe maximum a vyrovná se IMHO nepříliš povedené Romerově ZEMI MRTVÝCH. O ději se zde nedá mluvit, žádné napětí na Vás film nepřenese, masakrování je chladný a nudný ( Miner si měl před natáčením zaplatit kurz u Slye ). Zombíci opět všemožně a nesmyslně upgradovaný a když lezou po stropě jako Spiderman nebo jsou vegetariány a pomáhaj lidem, z toho by se nejeden pochcal smíchy :) jiný příjemný emoce než občasnej záchvat chechtání nezažijete, na strach zapomeňte. Alespoň že Meně Suvari to sluší a je zde opět roztomiloučká. Ať na mě nikdo nechodí s tím, že za tenhle mizernej výsledek může malej rozpočet. Protože oba Minerovy PÁTKY TŘINÁCTÉHO dohromady nestály ani půlku co tohle a povedly se. ()

Reklama

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

No, nevím co jsem čekal, ale tohle má s Romerem společný jen název. Jinak jde totiž o naprosto jiný příběh. Kdyby producenti nebyli chamtivá banda kreténů, kteří se chtějí nakapsovat na známém předchůdci, a zvolili jiný název, měl by tenhle film lepší hodnocení a lidi by nebyli tak zklamaní. Celkově je to ale mimořádně svižné a akční a režisér Miner příjemně překvapil. Scénář má sice nějaké ty díry v logice, ale jak říká Uwe Boll: Co jste kurva čekali? Schindlerův seznam? Hodnocení: 70% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Mohlo to urobiť zviera?“ – „Ak zviera dokáže ukryť telo do skrine...“ Zombícky žáner zažil vďaka hŕstke vydarených a komerčne úspešných filmov (RESIDENT EVIL, O 28 DNÍ, Snyderov ÚSVIT MŔTVYCH) návrat na výslnie. V roku 2008 sa zručný žánrový macher Steve Miner (ktorý stál pri zrode Jasona Voorheesa + nakrútil druhý najkvalitnejší HALLOWEEN na svete) rozhodol urobiť remake Romerovej v poradí tretej (po NOCI ŽIVÝCH MŔTVYCH a ÚSVITE MŔTVYCH) epizódy slávnej nemŕtvej série. Tá pojednávala o vyhrocujúcom sa vzťahu medzi skupinkou vojakov a vedcov. Tí v podzemnom bunkri zvádzali ostrý súboj dvoch odlišných pohľadov na jeden problém. Samozrejme, nakoniec došlo na trhanie čriev a pojedanie šedých mozgov. Minerovi sa navyše podarilo získať mladé mäsko Menu Suvari a drsňáka Vigha Rhamesa, ktorý dostal parádnu rolu v Snyderovom ÚSVITE MŔTVYCH. Bohužiaľ, nakoniec to nedopadlo dobre. Vlastne to dopadlo veľmi zle. Rhames hrá v skutočnosti úplne inú postavu (a je tu možno tak 5 minút, čo je škandalózne) a film s Romerovou predlohou nemá prakticky nič spoločné. Vojaci sa chovajú neznesiteľne neprofesionálne (nenosia nabité zbrane, vzduchom lietajú pubertálne zamilované pohľady). Nanešťastie, zombies na tom nie sú o nič lepšie: utekajú, robia saltá a strieľajú zo samopalov. Ak si Miner myslel, že „šokujúce“ gejzíry krvi a gore to spasia, mal by odísť do dôchodku. Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/1017/ ()

brooklyn73 

všetky recenzie používateľa

Do distribuce se dostalo spousta novych Zombie filmu.Tento z nich ma vsak vyhodu v tom ,ze v sobe ukryva par jedinecnosti,par originalu,jenz ho cini odlisnym a drzi ho kvalitativne na jine urovni od ostatnich i kdyz i zde se scenar nachazi na urovni pohadky o Pernikove chaloupce. Kazdopadne 4 hvezdy za extra fast zombies (o zadna "pomalu se plazící monstra" se nejedna ani nahodou) ,kteri mohou lezti po stropech ci zdech jako Spiderman bez nejmensich problemu. 4 hvezdy za scenu kdy za prchajicimi zacnou z druheho patra nemocnice vesele ,hromadne vyskakovat zombici - dovolim si tvrdit ,ze takova scena s tolika zombies jeste v tomto zanru natocena nebyla.Najednou muzeme videt az 6 zombiku ve vzduchu pri skoku z okna - pekne natoceno. 4 hvezdy za zamilovaneho zombika a jeste k tomu vegetariana. 4 hvezdy za fajn detaily a triky. V zaveru filmu je mozno si vsimnout jednoho omylu ci chyby tvurce (jestli se ovsem nejednalo o zamer), v zaberu jsou ze dveri vychazejici vsichni hlavni hrdinove ve strehu a s naprazenymi zbranemi pripraveni okamzite vystrelit jedina blondynka si mezi nimi vsak vesele vykracuje jako v parku a to jeste s flintou pres rameno. Jeji nebojova - na zombiky nepripravena pozice je do oci bijici........ ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)
  • Rhodes (Ving Rhames) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)

Súvisiace novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (viac)

Reklama

Reklama