Reklama

Reklama

Malé americké mestečko Gunnison v Colorade žije svojím všedným pokojným životom. V jeho blízkosti však dôjde k nečakanej katastrofe, keď sa z neba prirúti poškodený vesmírny koráb a stroskotá v lesoch za mestom. Namiesto mierumilovných mimozemšťanov sa z jeho útrob vydriapu netvory, hybridní Votrelci, potomkovia dvoch hrozivých a znepriatelených vesmírnych rás: Votrelcov a Predátorov. Ich súboj nezostane bez ľudských obetí a nad mestom sa začínajú sťahovať mraky. Zabíjajú každého, na koho narazia, a v nedobrovoľných hostiteľoch hromadne produkujú svojich potomkov. Miesto, ktoré je doslova zamorené násilím, prichádza „vyčistiť" osamelý Predátor. Začína sa súboj na život a na smrť, bez pravidiel a bez zľutovania, do ktorého sú zatiahnuté stovky nevinných ľudí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 4

Recenzie (918)

zelvopyr odpad!

všetky recenzie používateľa

Trailer byl dost velké klamání a film zklamání... Odpustím leccos, ale pokud existuje 5 filmů s Vetřelci a 3 s Predátory, tak tu máme něco jako pravidla... a ty tenhle film suverénně porušuje -- ale nikoli pro dobro věci nebo pro šokování, ale z neumětelství. //// Tenhle film mi přišel jako remake nějakého slabšího Vřískotu kombinovaného s nejnepovedenějším TV-UFO filmem. Laciné dokonce i proti jedničce... především myšlenkově, i když triky a výprava taky. Ale asi nejvíc mi vadil idiot, co seděl vedle mě a hlasitě to komentoval... ne aby vtipkoval, ale prostě měl asi tak vysoké IQ, že tu a tam něco musel sám sobě vysvětlovat (přitom mu bylo tak 40). Asi cílová skupina diváků :-( ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Nehorázna sračka. Kreténsky scenár (bez preháňania - toto by som vymyslel a napísal za jednu 8-hodinovú šichtu za počítačom), impotentná réžia a katastrofálny strih. Hodina filmu sa odohráva v tme a daždi a je to tak zle nasvietený a neprehľadne zostrihaný chaos, že budete režiséra jednotky P. Andersona považovať za dôstojného nástupcu Scotta a Camerona. Kto ešte nevidel a teší sa na šťavnaté béčko: VŠETKY gore scény sú v necenzurovanom traileri a NIČ INÉ zaujímavé v tom filme nie je! Vlastne... ani tie gore scény nie sú zaujímavé, pretože sú to len mizerné digitálne efekty. Nechápem, prečo toto nešlo priamo na DVD. ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

H.R. Giger a Stan Winston vytvorili nezabudnuteľné monštrá.Sériu o Alienoch mám veľmi rád, každá jedna časť je iná a v každej sú skvelé nápady. S bodovaním je to asi nasledovne Alien : 95%, Aliens : 90%, Alien3 : 80% a Alien4 :60%...A čo Predátor? veľmi podobné... Predátor:85% a Predátor2 : 60%....Postava Aliena a aj Predátora je mi známa aj z comicsov a obe mám rád....Alien Vs. Predator : 40% bol už podstatne slabším filmom ako všetky predchádzajúce, ale ponúkol zaujímavú akciu a film ako celok sa dal dopozerať, aj keď bol veľmi debilný...Preto som bol zvedavý aj na film Aliens vs. Predator: Requiem. Jedná sa však o ešte slabší film ako prvý AvP. Film neobsahuje žiadne zaujímavé nápady, recikluje scény z predchádzajúcich sérií a to v oveľa slabšej forme ( jazda obrneným transportérom, votrelec vo vode, liečenie predátora atď...). Akcia je nezaujímavá a zle nasvietená. Vo vačšine prípadov vidieť len jedno veľké h-o-v-n-o. Zvuky sú otrasné, Votrelci vydávajú neustále jeden a ten istý zvuk kvičiaceho prasaťa a mňa z toho začala bolieť hlava. Efekty sú veľmi slabé a ani záverečná bitka nie je dobre nakrútená. Bratia na režisérskej stoličke neurobili svoju robotu dobre. Scenár je debilný a reči opäť priveľmi vážne. Ako paródia dobré , ale ako Akčný sci-fi horor píííííííííííííp, ech, radšej to už nechám tak. 1* za Aliena a Predátora, občas im vidno aspoň hlavu. 20% ()

Hitman_47 

všetky recenzie používateľa

Někteří lidi by si měli udělat v hlavě pořádek...myslím to upřmně. Když někdo jde na AvP2, tak od toho má čekat jediné...Alieny a Predatory jak si navzájem jdou po krku a ejhle, on o tom tenhle film vlastně je, kdo by to čekal? Aha, všichni ti vědátoři tady, kteří chtěli vidět Predyho jak rozjímá nad svou sexualitou a aliena v roli psychiatra. To vy si raději skočte na jedno, dvě sezení...on vám to pan učený rád vysvětlí, děkuji a ahoj. ()

Pumiiix 

všetky recenzie používateľa

Po velmi negativnich ohlasech velmi prijemne prekvapeni. AvP2 porazi jednicku ve vsech smerech. Konecne ukazana planeta predatoru, zabijeni zen, starych lidi i decek prispeje trochu k prozitku :-) skoda ze zhasly svetla, nejvetsi minus filmu je neprehlednost. Konec byl dobry. 7/10* 16.11.08: Po druhém zhlédnutí, nyní na nové televizi, ve Full HD a se zvýšenou viditelností přidávám jednu hvězdičku navíc a jako propadák mi AvP2 vůbec nepříjde... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (31)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 22. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Poprvé se zde objevuje kříženec vetřelce a Predátora - Predalien. (BloodMax)
  • Poprvé, kdy se vetřelec narodí z dítěte. (cariada)

Súvisiace novinky

Predátora čeká další sequel

Predátora čeká další sequel

26.06.2014

Začalo to Predátorem a Predátorem II, pokračovalo crossovery Vetřelec vs. Predátor a Vetřelci vs. Predátor 2 a nakonec přišli Predátoři. Jakýs takýs sequel jedničky, kterým chtěli Robert Rodriguez … (viac)

Avatar... a dál?

Avatar... a dál?

15.12.2009

k0C0UR už se s námi podělil o dojmy z londýnské světové premiéry, dnes (úterý 15. 12.) se koná novinářská projekce v Praze, takže během dne budou přibývat další komentáře. Uvidíme, jak budou… (viac)

Vyhoďme ho z kola ven...

Vyhoďme ho z kola ven...

10.06.2006

...a ukažme si na něj prstem. Před několika dny se filmová mašinerie opět rozhoupala k akci a vydala prohlášení o režisérovi pokračování nejzmršenějšího a zároveň nejočekávanějšího scifi horroru,… (viac)

Reklama

Reklama