Reklama

Reklama

VOD (1)

Sľubná vojenská kariéra Johna Tritona (John Cena) sa skončila, keď v bojovej akcii v Iraku odmietol vykonať priamy rozkaz. John opúšťa námorné vojsko a vracia sa domov k svojej milovanej manželke Kate (Kelly Carlsonová). Pokusy začleniť sa do normálneho života však bývalému profesionálnemu vojakovi nevychádzajú podľa jeho predstáv. Aby sa rozptýlil a zabudol na každodenné starosti, pozve manželku na romantický výlet do hôr. Cestu im však skríži banda zlodejov unikajúcich s ukradnutými diamantmi veľkej hodnoty. Situácia na benzínovej pumpe sa vyhrotí a zločinci vezmú Kate ako rukojemníčku... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (297)

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Bavil som kralovsky. Lepsie audiovizualne (a hlavne evidentne sebauvedomele v jasne rozpoznatelnych vlastnych moznostiach) pozadie bujarej homeparty si clovek nemohol ani priat... . Niet divu, ze v takej atmosfere (nielen) mne prisla aj "mimicka skala" John Cena prave v tvari ako zaujimavy mix Bournea a Dextera ;-) ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Akčný film má dnes oveľa ťažšiu pozíciu ako pred dvadsiatimi rokmi. Vtedy by to určite bol hit. Smejeme sa, čo všetko vtedajší akční hrdinovia dokázali zniesť a koľkých protivníkov pobiť. No tento dnešný má dvojnásobnú výdrž. Zhrnieme si zhruba, čo všetko treba prežiť a dokázať pre záchranu manželky: úder hasiacim prístrojom do hlavy, silné výbuchy čerpacej stanice a iných bômb, kde vás tlakové vlny prenesú o desiatky metrov, úder oceľovou tyčou po píšťale -no problem, naďalej bezproblémova chôdza, úder do hlavy baseballovou palicou, ktorá sa následne roztriešti...nie hlava, .... tá baseballka, ak som dobre videl. Údery veľkým kladivom po rebrách a nespočetné množstvo všemožných úderov. Napriek týmto posmeškom, film celkom slušne odsýpal, takže ako úsmevná akčná jednohubka môže byť. 50%. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Ten chlap je jako terminator! celkem solidni vybijena a jedna z lepsich akcnaren poslednich let celkem jsem se bavil a to u zanru v dnesni dobe vydavaneho za akcni film u mne rozhodne neni pravidlem teda ne ze by se mi ten hlavni hrdina nejak extra libil ale spis je tu citit ozvena casu jiz davno minulych bohuzel ()

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Už úvodní scéna, kdy hlavní hrdina namaškařený jak čertík na Mikuláše likviduje pseudoarabské rádobyteroristy naznačuje celkovou úroveň této podívané. Jedna laciná a směšná scéna střídá druhou a nedotažená erotika (jednou v podání blonďaté manželky, podruhé zločinné brunety) to už nezachrání, stejně jako honičky ala Kobra 11. Vrcholem jsou pak stupidní hlášky typu: NEMÁM RÁD POLICAJTY A BONBÓNY! ()

Her0.89 

všetky recenzie používateľa

Klasické béčko, které však působí hrozně uměle. Každičká hláška působí strašně nuceně (až na Terminátora). Člověk by si myslel, že když je v produkci WWE, tak by se film mohl blýsknout osobními souboji, ale aji ty byly nějaké divné... Prostě podprůměrné béčko (céčko?, déčko?). Nemám rád poldy... a cukrkandl. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (15)

  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)
  • Natáčení probíhalo v Austrálii. (ČSFD)

Reklama

Reklama