Reklama

Reklama

Hrdinov tretieho pokračovania filmu čaká najväčšia futbalová udalosť - finále Svetového pohára FIFA. Traja priatelia Santiago Munez z mexického futbalového klubu (Kuno Becker), Charlie Braitwhaite (Leo Gregory) a Liam Adams (JJ Feild), spoluhráči zo španielskeho Real Madrid a reprezentanti Anglicka účinkujú aj v oficiálnej reklame na majstrovstvách sveta vo futbale. Večer po nakrúcaní sa im cestou stane nehoda, ktorá vyradí Santiaga z hry na minimálne tri mesiace, Charlie vyviazne s otrasom mozgu ... Na ceste k futbalovej sláve musia všetci traja prekonať rad prekážok a pokušení. Najväčší boj však musia zviesť so svojimi osobnými problémami, ktoré sa badateľne podpisujú na ich výkonoch na ihrisku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (141)

Astaroth12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bol prúser.Ten kto dal tomuto filmu viac ako 2* tak do obľúbených si ho nedám a hneď objasním prečo.Zlý herci(neskutočne ma srali),zlá kamera(strašne amatérsky natočené),zábery z futbalu totálne chaotické,dej filmu keď to tak možem nazvať je jeden s najsprostejších aké som kedy videl.Film hrá hlavne aby to bolo zábavné ale jediné čo dosiahol je že jedna trápna scéna strieda druhú a ešte trápnejšiu.A toto že je pokračovanie a v čom asi?Len tam hrá K.Becker aj to len vo vedlajšej roli a s veĺmi debilným účesom.Zábery ako sa kosí trávnik alebo ukladajú uteráky tu nemali čo robiť,neviem či to len mne vadí,ale hlavne to malo byt o futbale a nie o porno filme.Režisér je totálny magor. ()

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Vim, že tohle si tři hvězdičky nezaslouží, a tak dam aspon dvě, ale já je dávám hlavně proto, že je tenhle film o fotbale. Vlastně neni, a scény který z toho fotbalu mají být jsou to nejhorší v celym filmu. Teď nemluvim o tom jak tam chvilkama běží sestřih z mistrovství. Mluvim o tom, když kluci na chvilku vystřídají. Nejvíc mě pobavil takovej detail. V tom zápase s Ekvádorem, střídá ten týpek Joe Colea, ale když pak dá Becks, rozhodující gól (kterej navíc dal v jinym zápase), tak se strašně moc radujou a kdo mu to neběží popřát - vystřídanej Joe Cole. Podobně mě to pobavilo při penaltách s Portugalskem, jak tam Becks byl první kdo podává ruku Robinsonovi a přitom vubec nebyl na hřišti. P.S. Jste se vědomý toho, že ten popis obsah se vůbec nepřibližuje realitě? ()

Reklama

honza7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

Okara 

všetky recenzie používateľa

Ehm...co to sakra bylo? Jakási lovestory z fotbalového prostředí, co mi připomněla telenovelu. Herecké výkony jsou hrozné, o scénáři snad raději netřeba mluvit a nástup spoluhráčů na hřiště? Pár záběrů z FIFY pak tam jasně mimo nastoupí, hned dají góla a jdou se zase hned radovat pryč. To vše okořeněné šíleným závěrem, takže jedna hvězda za sexy holky, alespoň se dalo na co koukat. 15% ()

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Na tento film som sa vyslovene tešil. Vážne. Jednotka aj dvojka boli pre mňa veľkým potešením a preto som do toho vkladal pomerne veľké nádeje aj tentokrát. Žiaľ, tešil som sa príliš predčasne - a hlavne zbytočne. Záver trilógie z futbalového prostredia tvorcom absolútne nevyšiel. Môže za to hneď niekoľko vecí. V prvom rade by som to dal za vinu stupídnemu príbehu, ktorý jednoducho nemá šancu zaujať - z klubovej úrovne sa presúvame na reprezentačnú, blížia sa totiž majstrovstvá sveta, na ktoré sa v drese Albionu dostali aj dvaja hlavní hrdinovia, pre ktorých ide pravdepodobne o poslednú šancu zažiariť, vzhľadom na ich vek. Ďalším dôležitým faktorom je samotné herecké obsadenie. Sympatický Kuno Becker, hviezda prvých dvoch snímkov je odsunutý do úzadia, vyskytuje sa tu v trápnej úlohe kamaráta hlavných postáv, čo v každom zábere, v ktorom sa vyskytne, povie niečo fakt "veľmi múdre" a za každým to vyznie trápne, Kuno mal túto úlohu podľa mňa radšej odmietnuť a odignorovať to ako jeho kolegovia z predošlých snímkov. Dej sa točí okolo dvoch anglických reprezentantov, ktorých bohužiaľ hrajú veľmi slabučkí herci, ktorí majú k dispozícii scenár podobných kvalít. Príbeh sa sám o sebe tvári veľmi poučne, hrá to na city divákov, lenže je to vážne slabý odvar. Prejdem pomaličky k záveru, myslím si, že moje sklamanie je zreteľné už dostatočne :)) Goal! 3 beriem len ako nepodarený pokus zviezť sa na úspechu pomerne vydarených prvých dvoch snímkov. V žiadnom prípade neodporúčam, pozrieť len ak na vlastné riziko a ak máte aspoň aký taký vzťah k futbalu, inak to bude na vás pôsobiť ako úplná fraška. No a je otázne, či to vôbec vydržíte do konca :)) 1/5 ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Finále Svetového Pohára bolo nakrútené na štadióne Stade de Soleil vo Francúzsku namiesto štadiónu v nemeckom Berlíne. Dôvodom boli vysoké dane a nedostatok financií na prenájom štadiónu. Približne 60% hereckých výstupov na ihrisku bolo nakrútených pred zeleným alebo modrým plátnom, a zladených s reálnym meradlom Svetového pohára. (ČSFD)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Film se natáčel v Nottinghamshire ve Velké Británii. (rafix)

Reklama

Reklama