Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (392)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Otrepaný príbeh v slušne kvalitnom prevedení od maďarského režiséra,ktorý okúsil hollywood.Výborne vykreslená atmosféra,vyvolávajúca pocit bezmocnosti.Strach hlavnej dvojice o svoje životy spočiatku podrývajú snuff videá pohodené v izbe motela,neskôr,ako asi tušíte,vstúpia na scénu samotný vykonávatelia(takí milí chlapci,kto by to do nich povedal?).Slušné herecké výkony,na DVD napínavé už samotné menu s dobrým hudobným doprovodom.Film pravdepodobne mnohých zaskočí svojím prekvapivo rýchlym koncom.Cítil som šancu niečoho výnimočného(ako 8MM napr.),no nakoniec zostalo pri ľahko nadpriemernom psychologickom horore.Na vine bude trochu aj stopáž(už dlho som nepozeral kratší film),pretože to končí práve v momente,keď by som kľudne zniesol aj 20-30min. naviac.Kto to rád krvavo bude sklamaný,ale ostatní,ktorí dokážu oceniť kvalitnú atmosféru strachu,ako napr. v Saw 1,nemá čo riešiť.Film 70%. ()

Jinny 

všetky recenzie používateľa

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Nie je to horor. Hudba je pôsobvejšia než to, čo sa deje na plátne. Cituje to síce všetko možné od PSYCHA po MISERY, ale stále je to len obyčajný béčkový triler. Ale celkom zábavný a slušne natočený. Logika konania postáv nie je moc premyslená, ale občas skrátka poteší pozrieť si niečo takto jednoduché vo väčšej produkcii. Na Motel smrti sa nepozerá zle, ale mňa osobne bavili viac oba filmy JAZDA DO PEKIEL... ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„To už ste mu tam tú dýku rovno mohli zabodnúť aj vy.“ Podmanivé, sir Hitchcock by sa dobre bavil. Veľmi jednoduchý scenár je maďarským režisérom nakrútený veľmi čisto, nehrá sa na nič, čím by nemohol byť, ale v oblasti psychologicky vyhroteného napínavého trileru nemá, i vďaka civilnému páriku Kate Beckinsaleová/Luke Wilson, chybu. Kvalitne vybudovaná atmosféra a sem-tam nečakaný zvrat. Výborná kamera, výborná výprava, strašidelná atmosféra a pocit, že sa pozeráme na niečo, čo sa dá nakrútiť oveľa ťažšie, ako by sa mohlo zdať. Za odvahu a pôvabnú drzosť takmer IOO%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Paul Haslinger: 1. Vacancy Main Title Theme [2:50] ,2. Lost In Nowhere [1:38] ,3. Meeting Mason [1:12] ,4. Trapped [1:25] ,5. Phone Booth [1:52] ,6. Under Survellance [1:56] ,7. Trucker Arrival [1:10] ,8. Rats In The Tunnel [2:01] ,9. They're Under Us! [2:10] ,10. Nobody's Fault [1:38] ,11. Searching The House [2:11] ,12. Chase And Barricade [1:39] ,13. David Stabbed [3:34] ,14. A New Day [1:02] ,15. Killed By A Beamer [1:22] ,16. Going For A Gun [0:45] ,17. Amy Attacked [1:31] ,18. Amy's Revenge [1:14] ,19. Finding David [1:56] ,20. Vacancy End Credits [4:51] ,21. Vacancy Variant Acid [4:19] ,22. Temps Perdu [4:32] ,23. Transmutation Void [9:19], ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (8)

  • Všetky snuff scény boli natočené hneď v prvý deň nakrúcania. (misterz)
  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama