Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Aceboris 

všetky recenzie používateľa

Jeden z mala komedialnych serialov, ktory si ma ziskal predovsetkym svojimi hlaskami.. Osobne sa mi zo zaciatku nepacil. no po case som si ho velmi oblubil..Je to tak, bud si ho oblubis, alebo ho vobec nepozeras a to je pripad mnohych ludi, sudia nieco co poriadne este ani nevideli. Verim, ze to chlapcom z MafStory vydrzi este dobre dlhu dobu, aj ked vsetko casom upadne.. ()

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Kedže 99,99 % mafstory sa odohráva v posilovni, aliho izbe, aliho kancelárií, pri obede za stolom a pred televízorom, stavia mafstory hlavne na dialogoch a mimiky hercov. V tom je viac ako najlepší Peter Sklár a za ním vo svojej dvojúlohe Batthyany. Gabika sa snaží, ale po čase je to už neskutočne nudné, Macho toho moc nenavypráva, a exkakaovníci sú slabší priemer. Napriek tomu je to na slovenské pomery vtipné a plné nápadov. Prvé časti s Fratričom nehodnotím, tie nemali pointu a vlastne tie nemali nič a seriál hodnotím na slovenské pomery. ()

Reklama

Kreuston 

všetky recenzie používateľa

Prve serie som velmi nezral, Roman Fratric mi bol dost proti srsti a nepripadal mi vtipny, ale s prichodom Petra Sklara na jeho miesto sa tento serial vysvihol medzi moje oblubene sposoby kratenia volneho casu a zlepsovanie nalady. A ked si to porovnate s roznymi panelakmi, ordinaciami a inym dnom zumpy, co sa tlaci do primetime, tak je to hotovy poklad. ()

Richard_Ba 

všetky recenzie používateľa

Nepovažujem Mafstory za vrchol slovenskej kinematografie, nestáva sa ani často, že by som sa extrémne smial na vtipoch, ktoré odznejú poćas jednotlivých častí, ale...Peter Batthány a Peter Sklár sú podĺa mňa úžasný herci (v rámci slovenskej scény) a ich osoby sú tie, ktoré zdvíhajú resp. dávajú úroveň tomuto seriálu. Mal som tú česť vidieť ich naživo v divadle a ich improvizácie a herecké výkony boli nezabudnuteľné. ()

DarkDemon 

všetky recenzie používateľa

Nepopírám, že je to „fekální humor“ a opravdová úchylárna ... jenže mě se to nějakým perverzním způsobem líbí. Předtím jsem seriál na takové téma nikdy neviděl, vážně se těším na každý nový díl. Sakra mám z toho pořád chuť na segedín a zároveň také na sexy Pipinku (G. Dzuríkovou). Trochu (jen maličko) se za tak dobré hodnocení stydím, ale proč podhodnocovat když se skvěle bavím ... ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • Banán má aj prezývku Sóso (syn), ktorou ho prezýva jeho mama Márgit. (VasylDeBylak)
  • Banánova priateľka Bejátka Farkašová sa v seriáli nikdy neobjavila. (VasylDeBylak)
  • Teta Márgit je najväčšou pestovateľkou "kápusty" na Žitnom ostrove a často varila Molnárovcom na obed segedín. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama