Reklama

Reklama

Mafstory

(seriál)
Slovensko, (2006–2012), 122 h 2 min (Minutáž: 21–51 min)

Hrajú:

Peter Batthyány, Peter Sklár, Ivan Macho, Martin Vanek, Gabriela Dzuríková, Igor Adamec, Roman Fratrič, Ján Lehotský, Martin Malachovský, Karol Čálik (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(183)

Obsahy(1)

Príbehy Mafstory ponúkajú divákom obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria. Humor v Mafstory je niekedy veľmi tvrdý, svoje miesto by pred desiatou hodinou hľadal iba ťažko. Základná zostava hercov (Peter Batthyány, Roman Fratrič, Igor Adamec, Martin Vanek a Ivan Macho) bude hrať všetky úlohy – mužské aj ženské postavy. Časom sa však určite objavia aj hosťujúce celebrity a herci. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

DarkDemon 

všetky recenzie používateľa

Nepopírám, že je to „fekální humor“ a opravdová úchylárna ... jenže mě se to nějakým perverzním způsobem líbí. Předtím jsem seriál na takové téma nikdy neviděl, vážně se těším na každý nový díl. Sakra mám z toho pořád chuť na segedín a zároveň také na sexy Pipinku (G. Dzuríkovou). Trochu (jen maličko) se za tak dobré hodnocení stydím, ale proč podhodnocovat když se skvěle bavím ... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Na tomto ma mrzelo, že to je určené len pre dospelé publikum a je to prešpikované nadávkami. Inak to má pozoruhodný scenár, vtipné postavy, najviac žiaria Alinko a Banán a dej je rozvinutý do života týchto postáv, ktoré zažívajú rôzne vtipné udalosti napriek svojmu "povolaniu", je to akási paródia na mafiánov, ktorých si najmä hlavné postavy okukali v 90. rokoch. Po mnohých stránkach to patrí k tomu lepšiemu, čo dávali komerčné televízie v prvom desaťročí 21. storočia na Slovensku. ()

Reklama

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

"Tu je Alinko Krasňanský!" Osobne týchto mafiánov považujem za najlepší náš seriál. Batthyány s Banánom a Margit je úžasný. Ožratý doktor na nezaplatenie a tak je to aj s ďalšími postavami. Toto je proste niečo, na čo sa nezabúda. Teším sa na film a dúfam, že kvalita neupadne. 5* preto, pretože je to proste Mafstory. ()

Richard_Ba 

všetky recenzie používateľa

Nepovažujem Mafstory za vrchol slovenskej kinematografie, nestáva sa ani často, že by som sa extrémne smial na vtipoch, ktoré odznejú poćas jednotlivých častí, ale...Peter Batthány a Peter Sklár sú podĺa mňa úžasný herci (v rámci slovenskej scény) a ich osoby sú tie, ktoré zdvíhajú resp. dávajú úroveň tomuto seriálu. Mal som tú česť vidieť ich naživo v divadle a ich improvizácie a herecké výkony boli nezabudnuteľné. ()

THE_Joko odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto je sračka jedna z najväčších akú som mal kedy "česť" v TV vidieť. Prosím Vás vysvetlite mi, ako sa na tomto môže inteligentný človek zasmiať! Alebo ešte lepšie,ako sa môze KONKRÉTNE na ktorej scéne kedy a kde zasmiať? Sračka s velkým S...radšej sa budem pozerať hodinu na monoskop ako na tuto demenciu 2 minúty! ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (33)

  • V Aliho pracovni si môžeme naľavo od dverí všimnúť na stene obraz „Dáma s hranostajom“, ktorý namaľoval Leonardo da Vinci, koncom 15. storočia. (AxelWers)
  • V epizóde "Výkupné", v scéne, kedy Pipina (Gabriela Dzuríková) presviedča v spálni Aliho (Peter Sklár), aby jej kúpil nový kožuch, číta Ali knihu, na ktorej obale je nalepený jeden z najznámejších plagátov českej počítačovej hry Mafia: The City of Lost Heaven. (Hudino)

Reklama

Reklama