Reklama

Reklama

VOD (1)

V hlbokých lesoch Západnej Virgínie sa má pod vedením bývalého armádneho plukovníka Dalea Murphyho (HENRY ROLLINS) nakrúcať reality šou v štýle Stroskotanca. Víťaz si má odniesť rovných sto tisíc dolárov. Účastníci musia prežiť v nepriateľských podmienkach divočiny. Nadšení súťažiaci i televízny štáb však čoskoro zistia, že skutočne musia bojovať – a to proti silnej, sadistickej a kanibalskej rodine, ktorej členovia sa podobajú skôr na obludy ako na ľudí. Až keď začnú umierať prví ľudia, podľa slov plukovníka Dalea vysvitne, že pred rokmi došlo v opustenej chemickej továrni k havárii, pri ktorej do potoka preniklo množstvo jedovatých látok, ktoré zabili zvieratá a transformovali potomkov miestnej rodiny na neforemné monštrá. Bez možnosti uloviť si zver či ryby, tak začali klásť pasce na všetkých, kto do lesa prenikli. A teraz ich potomkovia majú nádej na skutočne bohatý „úlovok“... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (405)

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Iný film než jednotka a pravdu povediac s prvým dielom to má spoločné iba asi názov. Ked som poču, že to bude niečo o reality show hned som si vybavil Halloween Resurection a čakal som to najhoršie. Chvalabohu som spokojný. Amatérčina z filmu kričala na míle, obzvlášt pri kamere a narábaní s krvou, ale je to slušný béčkový filmík na zabitie večera. Dej, napriek tomu, že išlo o reality show, strávitelný. Herci ušlo obzvlášt som sa tešil na Ericu Leerhsen a skvelé, skvelé a ešte raz skvelé vraždy. Bavil som sa, čistý priemer 50%=3* ()

pan Hnědý 

všetky recenzie používateľa

Jednou řekl Dario Argento: "Když má žena krásnou tvář a tělo, zavraždění jí svědčí mnohem více, než kdyby byla škaredá". Naprostý souhlas, a v tomhle vyniká Wrong Turn 2: Dead End dokonale (například El je výborný kousek). Bohužel je to jediná složka s vykrádačkou klasických hororů bez naturalistických prvků. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Na video film skvělá práce. Volné pokračování už sice moc nedostává svému jménu o špatném odbočení, protože hlavními hrdiny jsou mlaďoši, vedení jakýmsi konkurentem Beara Gryllse, kteří vybaveni kamerami pobíhají po lese a natáčí nějakou podivnou survival dobrodružnou reality show, ale ono to při debilním překladu na Pach krve nikomu vadit asi nebude. No byla by to určitě i tak pořádná sračka, ale horší pro ně je, že vlezli na píseček kanibalským degenům, kteří nemají nic jinýho na práci, než si je všecky pochytat, pomučit a sežrat. Film je velice povedeně natočený, protože si tvůrci dali záležet jak na degenech, tak na jednotlivých úmrtích, navíc to celé tancuje na hranici béčkovosti, což mi nejendou vykouzlilo úsměv na tváři. Pro mě nejlepší díl série, kterýmu dám bez problému plnej. Když už Wrong Turn, tak tenhle! ()

Ded@M@tes 

všetky recenzie používateľa

Skupinka soutěžících se účastní pořadu a snaží se vyhrát finanční výhru, jenže nečekají co na ně číhá v lese, místní lidé, kteří díky toxickému odpadu s tamější firmy zdegenerovali. Klasický boj o přežití a o záchranu života. Být zde většího napětí a originality ve filmu, šel bych aspoň o jednu hvězdu víc. ( Hodnocení: 4/10 ) ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Wrong Turn, tak jednotka ako aj dvojka, predstavuje nevydarený mix slasheru a exploitation. Ak už existuje nejaký dôvod na pozeranie exploitation, ktorý ospravedlňuje to bezdôvodné násilie, je to záverečná pomsta. To je to, čo je úplne zbytočné v slasheroch, lebo násilie v nich je skôr komické a vrah nie je až taká psychopatická živelná beštia. A to je kameň úrazu Wrong Turn 2: nie je príjemné ani zábavné dívať sa na úprimne nechutné mordy, ale ak už, tak chcem poriadnu krvavú masakrálnu pomstu na konci. Zabitie troch ši štyroch kanibalov to nie je. Radšej by som videl prequel alebo definitívny koniec s komandom, ktoré vymasakruje všetkých tých zmrdov. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (21)

  • Keď mutant v aute okusuje Marin (Aleksa Palladino) prst a potom ho odhodí, prst už vyzerá inak, ako ten, ktorý okusoval. (ČSFD)
  • Podle režiséra Joea Lynche se ve filmu použilo přes 300 galonů umělé krve. (-bad-mad-wolf-)
  • Ve filmu se nikdy nezmínila jména kanibalů. Jeden z nich nám byl představen už v prvním díle, jde o kanibala Three Fingers. Ostatní čtyři kanibalové ovšem nikdy nezmínili své jméno, jsou zobrazováni jako Pa, Ma, Sister and Brother. V překladu se jedná o Mámu, Tátu, Sestru a Bratra. (Dines)

Reklama

Reklama