Reklama

Reklama

Sympaťák Will Hayes (Ryan Reynolds) je tridsiatnik, ktorého manželstvo sa už pred nejakým časom ocitlo v troskách – odvtedy žije uprostred Manhattanu sám, len s všetečnou desaťročnou dcérkou Mayou (Abigail Breslin). Keďže jej rodičia už dosť dlho nežijú spolu pod jednou strechou a ich vzťah neprehliadnuteľne smeruje k rozvodu, Maya si láme hlavu, ako sa vlastne dali dokopy. A tak jej Will porozpráva o svojich romancách s troma výnimočnými ženami, ktoré si získali jeho srdce. Prvou bola jeho veľká študentská láska Emily (Elizabeth Banks), druhou jeho najlepšia kamarátka a dôverníčka April (Isla Fisher), nuž a tou treťou... Vzrušujúco bezprostredná Summer (Rachel Weisz). Kým sa Maya horúčkovito snaží vypátrať, ktorá zo žien v tomto zaujímavom, no poriadne zamotanom príbehu lásky by mohla byť jej mama, Will si uvedomí, že možno ešte má šancu na happyend. Má to len jeden malý, no rozhodne nezanedbateľný háčik - zatiaľ totiž ani len netuší, s kým vlastne... (TV Doma)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (557)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Taká príjemná romantická jednohubka, ktorá síce neoslní, ale ani neurazí. Za najväčší klad považujem celkom zaujímavú a netradičnú skladbu deja, pri ktorej ide o akýsi príbeh v príbehu, čo zase v romantickom žánri nie je až tak časté. A malú Abigail Breslin mám celkom rád, škoda, že ako malé dievča nemala viac filmov, pretože teraz v dospelosti sa mi už tak nepáči. S jej dospelosťou odišlo všetko to jej detské čaro a roztomilosť a jej súčasné filmy sa len zriedka dostanú aspoň do priemeru. Inak škoda, že sa snímok nevyhol typickému americkému pátosu, hlavne ku koncu. No našťastie to nebolo nič prehnané, takže sa to dalo zniesť. Lepší priemer. 65/100 ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Dostala som chuť na niečo filmovo sladšie a novšie... A tak som si zamlsala na tomto neškodnom mierne pocukrovanom filme....mal šťastie, že bol roztomilý, preto mi ani tie americké vlajky a poučovacie malé deti nedvíhali adrenalín. Najväčšie sympatie má bezpochyby u mňa malá Abigail Breslin. Páčil sa mi aj netradične prerozprávaný príbeh. Koniec koncov, ono to zase nie je až taká bombastická chuťovka, no má to dušu a zaslúži si to viac než priemerné hodnotenie. ()

Reklama

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Vsechny tri byly krasne, inteligentni, sympaticke. K tomu Reynolds s celkem prijemnou a vtipnou dcerkou (zvlast ve chvili, kdy tak s chuti rekne "bitch") a sexy, zaznamenanihodny K. Kline. Na tomhle postupu, kdy vlastne az do konce nevite, ktera je ta vyvolena, je nejlepsi, ze si stejne najdete nejakou svoji favoritku. U me to byla April. Ti, co film videli, si sami domysli, jak se mi zaver libil :D ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Herecké obsadenie je fajn, rozvíjajúci sa príbeh rozhodne zaujme, ale niečo tomu chýba. Tie postavy skratka by potrebovali viac vážnosti. Teda skôr by som povedal, že v podstate k žiadnej postavy si neurobíte žiadny hlbší vzťah. Ryan Reynolds v celom filme blúdi od jednej k druhej a od druhej k tretej, ale miestami neviete či mu fandíte alebo nie. Príde mi to trošku dosť nevyvážené a chcelo by to aj trošku svižnejšie tempo. No s celkového hľadiska rozhodne dobrý film. 80% - 4* ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Detektivní romantika, která je samozřejmě, jak jinak než, tady nadhodnocená. Ryan započal svůj přesun k dospělejším rolím, přesto charismatická postava jeho Will Hayes není ani náhodou. Vždycky se najde nějaká holka, která je větší bourák než on. Tvůrci celou zápletku do koho se Will nakonec zamiloval vyřeší naprosto šalamounsky. 60% ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Snímka nesie aj označenie Love Diaries. (MikaelSVK)
  • Scénarista a režisér Adam Brooks hraje knihkupce, u kterého Will Hayes koupí Tu pravou Janu Eyrovou. (Huntelaar)
  • Roli Emily měla původně hrát Rachel Weisz, která si ve filmu nakonec zahrála roli Summer Hartley. (žvanimírek)

Reklama

Reklama