Reklama

Reklama

Z ničoho len nič

  • Slovensko Veľké h... (viac)
všetky plagáty
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (415)

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Zážitek mi opět zkazila Nova Cinema, a to stylem, jakým to umí jen ona. Nejdřív mě na film nechala skoro půl hodiny čekat, pročež mi vystydla večeře, a pak nasadila nepochopitelnou třetí reklamu pět minut před koncem, čímž naprosto vygumovala navození jakékoli závěrečné atmosféry. Jinak jsem si ale film moc užil. Líbí se mi a mám rád, když někdo na stůl naservíruje chod plný nešťastných náhod s oblohou černého humoru, aby si filmový fanoušek uvědomil, že před kamerou nemusí být všechno jen růžové a krásné, aby se tomu dalo zasmát. P.S: Pro příště bych prosil pana Daniela Rouse, aby si ohlídal dabing Davida. P.P.S: Slovenský překlad názvu "Vel´ké h..." vyhlašuji perlou měsíce. Konečně někdo správně pochopil britskou suchařinu. ()

Johny_fork 

všetky recenzie používateľa

Úžasný film o tom, jak se jednoduchý plán může krutě zkomplikovat, po krátkém úvodu nastává osudový večer a s ním napětí, které vydrží až do závěrečných titulků, celá ta temná atmosféra je ovšem nadnesená britským vtipem a já mám opravdu slabost pro morbidní humor... Závěr filmu je navíc dokonale ironický, krutý, černý humor v té nejryzejší podobě. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku teda fakt ako nič moc, skôr chaos, u ktorého človek nevedel, o čo poriadne ide. Ale potom sa to zrazu rozbehlo a to bola neskutočná vec. Čierna komédia ako hrom v podaní Davida Schwimmera a Simona Pegga v roliach dvoch kolegov, ktorí sa rozhodli niečo urobiť so svojím životom. Film jede v dobre známych šlapajách komédií, v ktorej sa jeden zúfalec spojí s blbcom, ktorý má plán ako "ľahko" prísť k peniazom. Všetko sa samozrejme pokazí a mŕtvol bude neúrekom. Aj keď je táto štruktúra značne opozeraná, snímka po väčšinu stopáže skvele baví, vďaka prepracovanému scenáru, dobre napísaným postavám, ktoré majú vždy schované nejaké prekvapenie, skvelým gagom a prekvapivému koncu. Práve ten sa mi páčil najviac. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Srandovní báchorka, kterou natočil francouz v lehce britském stylu s atypickou plejádou herců. Napůl krimi, napůl komedie s notnou dávkou černého humoru. Everybody betrays everybody, akorát že velmi nestylově a v loosers provedení. Že tenhle počin nastartoval kariéru Alice Eve je asi každému jasné, ale že si to tady tak neskutečně užívá už být nemusí. Přece jen o malinko více, než její kolegové. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Miss "poupě" Wyomingu, sekera v hlave Mimi Rogers, farár v septiku a vražda lízatkom. Tak zábavné, že sa až čudujem, prečo sa z tohto filmu nestal kult. Od prvej do poslednej sekundy nabité zvratmi, vtipom a popkultúrnymi hláškami. K tomu výborne natočené, s úderným soundtrackom a perfektne obsadené (Simon Pegg je tradične skvelý, David Schwimmer mi prvýkrát vo svojej kariére umožnil zabudnúť na Rossa, ale úplne najlepšia je pôvabná a úlohu si až do dna vychutnávajúca Alice Eve). Absolútne hodnotenie nedám len preto, že je to zrejme jednorázovka, ktorá na druhé pozretie už (možno) až tak neoslní. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (9)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)
  • Film byl natočen za 32 dní. (Othello)
  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)

Reklama

Reklama