Reklama

Reklama

Linda Hansonová (Sandra Bullocková) má nádherný dom, milujúceho manžela Jima (Julian McMahon) a dve rozkošné dcérky  a dve rozkošné dcérky Megan (Shyann McClureová) a Bridgette (Courtney Taylor Burnessová). Jej život je perfektný až do chvíle, keď dostane správu, že manžel zomrel pri automobilovej nehode. Pre oddanú manželku a matku je mužova smrť to najhoršie, čo si dovtedy dokázala predstaviť. Otázkou však zostáva - nejde skutočne iba o predstavy? Keď sa Linda nasledujúce ráno zobudí, jej manžel je živý a zdravý. Celé nešťastie najskôr považuje za nočnú moru, ale potom sa to stane znovu - niektoré rána nachádza manžela vedľa seba, zatiaľ čo inokedy sa prebúdza ako vdova. Lindina traumatizujúca predtucha uvedie do pohybu sled podivných udalostí, ktoré menia tok času. Dni svojho života prežíva žena nepochopiteľne na preskáčku. Keď ju záhadné okolnosti dovedú k poznaniu, že jej perfektný život možno nebol až taký úžasný, ako sa zdalo, jej svet sa obráti hore nohami. V zúfalej túžbe zachrániť svoju rodinu sa pustí do hektického súboja s časom a osudom, aby sa pokúsila zachovať všetko to, čo s Jimom dovedna vybudovali. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (247)

-bad-mad-wolf- 

všetky recenzie používateľa

Zdaleka nejlepší na téhle nijaké mysteriózní volovině je její plakát (myslím ten, kde je obličej titulní postavy spoluvytvářen větvemi stromů). Jinak je dosti otravné koukat na ženskou, které jaksi nedocházejí očividná fakta a souvislosti, ačkoliv se po nich pídí a závisí na nich osud její i jejího manžela. Asi jako kdybyste v dnešních novinách hledali, kam jste si založili dnešní noviny... ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Podivné scenáristické puzzle, které do sebe sice zapadne natolik, že poznáme výsledný obraz, ale co s těmi dílky, které zjevně do žádných zbývajících mezer nepasují? A co ty zbytečné spirituální kecy? A ta děsivě pitomá pointa? Možná s lepší herečkou (a nejspíš i režisérem) a bez českého dabingu z toho mohl být aspoň průměrný film (30%). ()

Reklama

PanFilmov 

všetky recenzie používateľa

Taká priemerná dráma, kde zo začiatku nechápete o čo ide, postupne vám to dochádza, ale zistíte že je to nekvalitný, nezaujímavý a príliš popletený film, 2* som dal len preto lebo koniec filmu bol veľmi napínavý a pekne sa vysvetlilo o čo ide:), a samozrejme hraje tu moja obľúbená herečka, trošku ma sklamalo že natočila taký priemerný film. ()

Kurikmoon 

všetky recenzie používateľa

Tak hrozné ako uvádzajú ostatní to podľa mňa nie je. Možno práve kvôli zvolenej konštrukcii filmu som sa nenudil. Herci mi nevadili. Vzťah manželského páru bol zaujímavý. O čom šlo v tomto filme? O úplne posledný záber. ---- "Každý den, když jsme naživu muže přijít zázrak" A snáď vete predchádzajúcej: " ...Nikdy není pozde uvedomit si, co je v živote duležité a bojovat za to..." Inak povedané... DOSTANETE ASPON NAPLASŤ... ()

Dannysek4U 

všetky recenzie používateľa

no jo, no, tech filmu, ktery se otiraj o predestinaci a osud, je uz proste moc. A stejne tak se musi nechat, ze tady ten dej dostava zabrat fakt fest a ze scenarista je nehorazny cune bez smyslu pro pointu. Ale presto. Bullockova je fajn, az do pulky je to docela zajimavy (to uz ale davno tusite, jak to dopadne), navic se tam mihnul Stormare, coz me blazi (bohuzel fajt jen mihnul). Stejne tak je ale bohuzel pravda, ze spad to nema zadnej, logiku pramalou a rozuzleni (pokud se to tak da vubec nazvat) - a tim nemyslim to, co se odehraje poslednich pet vterin, to je totiz jeste pekelnejsi klise - je vam jasny skoro hned. Berte to proste jako romantickou koukanou, neco jako byl Dum u jezera. Zazil jsem uz mnohem vetsi tragy. Po The Reaping a druhejch horach s ocima me to docela potesilo. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (8)

  • První anglicky mluvený film Mennana Yapa, německého režíséra, producenta a scénáristy tureckého původu. (ČSFD)
  • Film není remakem stejnojmenného japonského filmu, jak se mnozí domnívají. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy je postava Sandry Bullock v nemocnici a brání se uklidňující injekci, nebyla použita dablérka, protože Sandra se předtím omylem pořezala a v této scéně doopravdy dostala injekci proti tetanu. (HappySmile)

Reklama

Reklama