Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

Cl3ricK 

všetky recenzie používateľa

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

stOKYi 

všetky recenzie používateľa

Možno je to tým že mám rád Def Leppard a ich "Pour some suger on me" obzvlášť a možno je to tým že hrávam ping pong a možno je to tým že mám rád rýchly humor. Myslím si, že je to oveľa lepšie ako tie fekálne a teen komédie. Ja som to videl dokonca tri krát a vždy ma to bavilo a niektoré absurdné a odveci scény boli fakt zábavné. Veľa inteligencie tam samozrejme hľadať nemôžeme, skôr je to na štýl režisérov ZAZ čo je u mňa plus. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Vcelku příjemná jednohubková podívaná, u které jsem se i několikrát zasmál. Děj jednoduchý a místy i trapný. Nepříjemně mě překvapil nic moc výkon Christophera Walkena a nejvíce vadil Dan Fogler, který je dost nesympatický a místy dost otravný. Největší plus je Maggie Q, která je úžasná v každém okamžiku. Škoda, chtělo to mnohem více gagů a lepší obsazení hlavního hrdiny, ale stejně jsem od tohoto filmu nečekal žádný zázrak, a taky jsem ho nedostal, mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Danoboss 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z tých filmov čo neurazí ale rozhodne nepoteší. Vtipný nápad parodujúci iné filmové športové turnaje (najmä bojové) nebol bohužiaľ príliš dobre využitý, dalo sa z toho vyťažiť viac. Hlavný predstaviť Randyho nebol príliš sympatický a keď sa na neho máte pozerať skoro vkuse počas filmu, tak začne liezť na nervy. U takéhoto filmu by som čakal aj viac situačných vtipov, no tých bolo poskromne... ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama