Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

ganz 

všetky recenzie používateľa

Kdyby jsme byli ve škole bylo by to za 3, prostě dobré, místy trapné, místy dobré. Přišli jsme do kina asi až 20 minut po začátku a vůec to nevadilo. Pokud jste schopni vypnout mozek a pouze sledovat obraz jako zombie, pobavíte se. Pokud si ujíždíte na bláznivých komediích, pobavíte se. Za jiných okolností film nedoporučuji. 50% ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Na Jacka Blacka už asi nezbyly peníze a tak to musela vzít neforemná věc, jménem Dan Fogler a ten mi vůbec nešel pod vousy. A tím pádem mi nesednul celej film, kterej byl na něm postavenej. Ale pár dobrejch věcí se tu našlo. Ping-pong jsem hrál a dodnes rekreačně pinkám, takže záběry ze zápasů mě bavily, jakkoliv byly nesymylný. Rozesmála mě i scénka s agentem a jeho cynkáli v propisce. Z herců bych vypíchnul Thomase Lennona, coby šílenýho dederona a pak pochopitelně Maggie Q, kterou prostě žeru. Mohla to bejt luxusní úletová komedie, ale s timhle režisérem, a zejména hlavním představitelem, to prostě nešlo. 40% ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Najväčším problémom a dôvodom tohto tak nízkeho hodnotenia je hlavná postava tejto snímky. Dan Fogler je celkom dobrý komik, no neutiahne celý projekt, to už je pre neho ťažký oriešok. Výsledok vyznieva paradoxne a to že hlavný hrdina je zábavný len sem-tam. Udelené hodnotenie prezrádza, že 40 mm zúrivosti nedopadlo v žánri zle, ale do nadpriemerných výšin mu čosi chýba. Dobrá správa pre milovníkov paródií - nie je to vôbec katastrofa. Avšak na skvelý Beerfest (2006) to ani zďaleka nemá. Väčšine ľudí bude pripadať táto paródia dosť málo výdatná, no predsa v sebe skrýva síce chudobnejšiu, ale nie neprehliadnuteľnú porciu zábavy. Ak ste ochotní obetovať pár minút za to, ako sa Hollywood pokúsil vystreliť si z turnajových akcií, tak to stojí za zhliadnutie. Fakt je, že Hollywood sa chytí hocičoho a bojové filmy si svojou jednoduchosťou o paródiu koledovali už dlho, aj keď mnohé pôsobia ako paródie samých seba. ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Příjemná odechovka, která Vás přímo prosí abyste vypnuli mozek a smáli se šíleným vtipům.Film mě přišel jako kombinace Vybíjené a Žhavých výstřelů 2 jen o moc horší.Mile mě potěšilo, že tam nebyl žádný vtip o exkrementech a fekalií a pokud byl tak jsem ho nezaznamenal.Herci příjemně přehrávají,trenik jevtipný a ping-pongové matche jsou fajn a k tomu všemu to Maggie Q sluší.Není to film co si bude pouštět pořád dokola ale pokud si chcete odpočinout tak tímhle filmem nic nezkazíte. ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Pekelně ulítlá komedie s originálním nápadem, ale s nerozcvičeným a nerozehraným režisérem. Forhand (klady): myšlenka, dynamický akční výstup Maggie Q, německý šampión a jeho megagesta, vše co je spojené s pingpongovým stolem, turnajoví účastníci, geniálně bizarní postava Christophera Walkena, bullet-time, 60% fórků, cameo Roberta Patricka a povětšinu času i Dan Fogler. Backhand (zápory): nelogičnost turnaje, 40% fórků, ušmudlané finále a občas Dan Fogler. Z takového nápadu šlo vymlátit mnohem víc, stačilo ještě chvíli střílet po scénáristovi celuloidové míčky a on by vyklopil více gagů a hlavně více vtipných gagů. Ano, spousta jich byla slušných, ale hodně jich bylo také obyčejných, či spíše jen úsměvných. Potěšil mě tradičně démonický Cary-Hiroyuki Tagawa, i když nepředvedl žádnou fatalitku. Celkově dobré, ale nedotažené. Ben Garant tedy sice zaskóroval, ale nijak sebevědomě, jeho míček štrejchnul o síťku a pořádně jí rozvibroval. 35,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama