Reklama

Reklama

Nebezpečný cieľ

  • Česko Nebezpečný cíl (viac)
Trailer 2

Remake úspěšného akčního dramatu bratrů Pangových z roku 1999. Život nájemného /nelítostného/ zabijáka Joa (Nicolas Cage) se obrátí vzhůru nohama ve chvíli, kdy je vyslán na kšeftík do Thajska, kde má za úkol zlikvidovat nepřátele bosse místního podsvětí Surata. Jako pomocníka si najímá známou firmu, pouličního kapsáře a výtržníka Konga (Shahkrit Yamnarn), kterého se hodlá na závěr zbavit. Zpočátku jde všechno bez problémů. Ale jen do chvíle, kdy se Joe, do té doby zapřísáhlý vlk samotář, nečekaně sblíží s mladou dívkou... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (334)

kitano 

všetky recenzie používateľa

Obsadiť Cagea do hlavnej úlohy bol obrovský omyl (wtf účes)a nebudem prehánať, ak poviem že pokazil celý film. Cage sa nielenže znova rozhodol, že nebude hrať, ale do filmu proste absolútne nezapadol. A to nieje bohužiaľ všetko. Film má strašne kolísavú kvalitu a vydarené scény sa striedajú s absolútne nepresvedčivými a nevierohodnými. Po filme vo mne zostala veĺmi nepríjemná pachuť a zmiešané pocity. (4/10) ()

iamek 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdičky dávám za docela dobrý konec a mého oblíbeného Nicolase, kterému to poslední dobou moc nejde. V téhle roli by pravděpodobně, ale propadl naprosto každý. Scénař nudný a předvidatelný a režie taky není bůh vi jaká. Obrovské zklamání, protože popis filmů nezní špatně stejně jako herecké obsazení. Snad si Nicolas už konečně bude vybírat lépe. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Chladnokrvný nájomný vrah s ľudskou tvárou. Ide to vôbec dohromady? Nicolas sa nás o tom pokúsi presvedčiť v prostredí podsvetia v Bangkoku. O tom, či mu žáner "romantický / akčný" sedí, dosť hovoria hodnotenia užívateľov. Za mňa len toľko, že jednorazovo som sa celkom bavil, ale na 3 to u mňa vyťahuje hlavne záverečná polhodinka. A ozaj, Nicolas, treba zbehnúť na plastiku, tie vlásky zase trošku dorobiť viac do čela :o) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $45miliónovTržby USA $15,298,133Tržby Celosvetovo $46,598,133Tržby za predaj DVD v USA $15,323,912 //počet predaných kusov 775,669║ S tým účesom to už Nicolas Cage preháňa, vypadá ta ako keby sa chcel výzorom priblížiť k momentálne béčkovej otrasnej ozrute Stevenovi Seagalovi alebo ako blízky príbuzný "klon" Toma Hanksa z Da Vinciho Codu. Nuž čakal som väčšiu hrôzu od tohto tuctového akčnáku ale dalo sa, len škoda že to v tej jednoduchosti prevedenia má bližšie k novodobým akčným béčkam s bijcami ako Van Damme či ten nešťastný Seagal. /40%/ ()

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se až nečekaně dobře (a nejen proto, že v úvodu hraje roli moje milovaná Praha). S Nickem jsme si příliš nikdy nerozuměli, paradoxně jsme se ale v tomhle případě docela shodli. Ne že by byl Nebezpečný cíl kdovíjak originální, ale schéma „osamělý zabiják se nechtěně emocionálně zaplete“ funguje obstojně. Samozřejmě záleží na tom, zdali jdete na akční film, nebo na příběh o „slepém vrahovi, který prohlédne“. Nečekal jsem akční orgie a nebyl jsem tak zklamán pomalým tempem vyprávění, které sází čistě na hlavní postavu. Cageův jindy otravný minimalismus mi v roli vraha vyhovoval, „lékarnice“ byla patřičně roztomilá, nový parťák přijatelný. Scéna se slonem mimózní, stejně jako finální záběr. Ten zbytek se dá absolvovat bez újmy na zdraví (nicméně jsem neviděl originál, to bych pak nejspíš mluvil jinak)… ()

Galéria (51)

Zaujímavosti (4)

  • Snímek bratrů Pangových je remakem jejich vlastního filmu s názvem Sniper z Bangkoku (Bangkok Dangerous, 1999). Tam byl však hlavním hrdinou hluchoněmý mladý Thajec. (hippyman)
  • Film se natáčel také v Praze. (S.U.E.S.)

Súvisiace novinky

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (viac)

Reklama

Reklama