Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria dávni priatelia Doug Madsen, Woody Stevens, Bobby Davis a Dudley Frank (Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence, William H. Macy) sa jedného dňa rozhodnú radikálnym spôsobom okoreniť svoj nudný život na predmestí a vyberú sa na motorkársky výlet naprieč Amerikou. Oddych od práce a všedných povinností, o ktorom tak dlho snívali, je konečne tu. Ani jeden z nich však nemá ani tušenia o tom, že sa počas cesty za slobodou a voľnosťou stretnú so skutočným motorkárskym gangom Del Fuegos a na dôvažok ich čakajú odhalenia prekvapujúcich tajomstiev medzi nimi samými... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (491)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Prijemné prekvapenie!Wild Hogs je komédia,ktorá pobaví bez ohľadu na vek.Ide o priemerný snímok,ktorý na chvíľu odpúta pozornosť od každodenných starosti.Komická štvorica sa vydáva na"výlet"naprieč USA!Neviem,kto vyberal týchto hercov,ale bola to skvelá voľba!Takže veľmi nepremýšľať,sadnúť a pozerať..!100min ubehne ako voda. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa dočkal. Nie až tak "divé", ale "svinsky" vtipné. Už pri prvom zhliadnutí obsadenia som mal veľkú radosť, no zároveň som sa bál, či Becker zvládne komediálny potenciál, ktorý herci majú a či hlavne zvládne utiahnuť normálnejšiu komédiu. Oboje sa podarilo a ja som odchádzal z kina po dlhšom čase s príjemnými kŕčmi v bruchu. Film je svižný už od začiatku, žiadne dlhé prieťahy a nenudí, aj keď viditeľne niektoré road scény sú točené na dotiahnutie minutáže. Príbeh má svoj dôvtip a zakladá najmä na pomerne originálnom základe. Tak kto si pôjde so mnou plesnúť býkovi po zadku? :) 80%. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Pravdupovediac som od režiséra priemerných teenagerských komédií nečakal, že by s nadhľadom a rozumne dokázal natočiť príjemný a nenásilný filmík, ktorý by pobavil všetky vekové kategórie a zároveň aj dokázal niečo povedať mužom po štyridsiatke, ale na moje počudovanie sa z toho vykľula prinajmenšom výborná pánska jazda okorenená láskavým humorom a samozrejme - sympatickými hereckými výkonmi. Za mňa dávam jednoznačne palec hore pre (opäť) skvelého Williama H. Macyho, ktorý z môjho pohľadu tentokrát zatienil všetkých jeho hereckých partnerov. Príjemnú atmosféru filmu na mnohých miestach zase zdatne dotvárala skvelá road muzika pozostávajúca z chytľavých songov, vďaka ktorým si túto svižnú jazdu možno ešte viac užijete. Pravdepodobne jediná slabá stránka filmu sa skrýva v nie príliš originálnom scenári, ja osobne som však klišé s chuťou prehliadal, lebo celé to nesporné kúzlo filmu leží niekde úplne inde - ja som nad mieru spokojný... ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Jako fakt v pohodě movie. Parta borečků si vyrazí prohnat svý žihadla. Prostě easy rider. Šátek přes hlavu, koženou černou bundu, plnou nádrž benálu a uhánět od všech starostí. This is FREEDOM! Supr motorkářský songy, chyběla jen vypalovačka Born to Be Wild. Fajn komický situace a povedený dialogy, na pohodu herci. Všem to mega sekne. A samozřejmě je třeba trochu rozhejbat pokérovanýho šéfa gangu, ať to má nějaký grády. Jasný, že pár momentů jsem viděl už hafokrát, ale nevadí mi to, protože je to prostě zábava. Prostě coolec filmec. Jo a waitněte si na závěrečný title, je tam good scéna a možná přijde i dojatý Liotta. 70% 253 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (15)

  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Maggiina (Marisa Tomei) restaurace byla postavena jen pro účely filmu, ale po skončení natáčení byla renovována a stala se z ní restaurace skutečná. (CliffLee)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. února 2007 v Hollywoodu (Los Angeles, Kalifornie). (BMW12)

Súvisiace novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (viac)

Reklama

Reklama