Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI John Crawford a Tom Lone pri zásahu proti Jakuze mali zlikvidovať aj mafiánskeho zabijaka Sólistu. Ten však prežil a zavraždil nielen Toma, ale aj celú jeho rodinu. O tri roky neskôr John vyšetruje prípad, v ktorom znova figuruje Sólista. Prečo však zaútočil na vlastných kolegov z Jakuzy? Je možné, že zradil svojho šéfa Shira a pracuje pre jeho rivala, mafiána Changa. Získava pre neho drahé sošky koní, ktoré patrili Shirovi. John odhalí, že Sólistovi nešlo o likvidáciu gangstrov, ale o lúpež, pričom mu musela pomáhať polícia. John stretne Sólistu zoči-voči a zistí, že po plastickej operácii zmenil podobu. Do mesta prichádza Shirova dcéra, aby urobila v Jakuze poriadok. Sólista rozpúta vojnu medzi Shirovou Jakuzou a Changovým gangom. Medzi mafiánmi dôjde k veľkej prestrelke, do ktorej sa zapojí aj polícia. John prenasleduje Sólistu, ten však uniká. Teraz je však už jasné, že Sólista stále pracuje pre Shira a má za úlohu úplne zničiť Changovu rodinu. Zlikviduje Changa, ale jeho žena a dcér utečú. Zároveň zabije Shirových mužov, aby o tom nemohli hovoriť. Do mesta prichádza samotný Shiro a John vie, že jedine on môže Sólistu zastaviť. Preto ho informuje o jeho poslednej chybe... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (316)

PROROK14 

všetky recenzie používateľa

Noo ja fakt neviem. Je to dobré a zároveň je to blbé. Tak akcie je tam požehnane. Nemôžem tvrdiť, že by som sa nudil. To v žiadnom prípade. Takýto akčný nárez som už asi aj potreboval. Súboje boli dobré a to či už s mečmi alebo rukami. A prestrelky tak isto. To sa mi páčilo. Na druhej strane sa mi vôbec nepáčil ten prejav Jet Li-ho. To akoby mal kamennú tvár. Slovkami šetril, nič nehovoril len blbé pohľady a ksichty hádzal. A tiež úškrny. To by zvládol asi každý. Potom ten príbeh. Je plný nelogickostí a nereálností. Tvár by sa aj dala zmeniť ale zmeniť hlas??? A keby sa len zmenil výzor. Ono sa náš hrdina naučil všeliaké bojové umenia a také srandy. Tak to fakt neviem neviem. Ale ak sa na to pozerám z pohľadu akčného oka tak to stojí za to. 70% ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Co to sakra mělo být? Nuda, téměř bez akce, zvrat, který jsem přiznám se vůbec nečekal, pak akční scéna, která je krátká a až trestuhodně nevyužitá, nečekané odhalení a konec. Prezence dvou akčních ikon současnosti a lákavé prostředí San Franciska prostě nedokázalo zastřít špatný scénář a mizernou režii. A já se taaaak těšil. :( ()

Reklama

kikuka 

všetky recenzie používateľa

oy..celkom som sa tesila..ale prehliadka nadsenia, ktore vyprchalo rychlejsie nez bublinky zo sampanskeho, ktore ste po silvestri akosi objavili otvorene na balkone..tak v polke oktobra..mozno to risknem, ked nebude ine, pri com spinkat..//..uhm..rozbredle, bez iskry..svietenie a filtrovanie by sa dalo v reklame alebo kratase do 20 min. takto len podporuje onu sedivost vsetkeho..strih je kategoria sui generis - par pokusov o strih cez detail bolo dost zlych, suboje strihane priam alibisticky; celkovo nesurode pristupy, ktore este viac segmentovali cely film..//velmi zla praca so zvukom a najma s tichom - uplnym tichom, ktore je tu uuuplne neprirodzene; pytalo by si to nejaky sum alebo vrrrn aleb tak//..celkovo dost smutne, najma s ohladom na potencialny potencial..navyse, brutus konstuovana zaplatka..a tak..a skoda slov.. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Snažím sa nájsť miesto, kam by som tento film zaradila. Bola to vecička s veľmi dobrým nápadom, atraktívnym dosadením hlavných postáv. Bolo to nadpriemerrné, nie silno nad priemerom, ale aj tak dobré. Určite je to film, pri ktorom dokážete vypnúť. Príbeh bol veľmi dobre stavaný, no na niektorých miestach bol dosť nudný. Neviem, či sa to zdalo iba mne ale tie chvíle, kedy išlo o rozhovory, v ktorých neboli hlavný hrdinovia, ma unavovali. snažila som sa dávať pozor, ale niektoré momenty som si musela pustiť dvakrát. Rovnako ako aj u väčšiny akčných filmov, ťažko sa mi sledovali boje. Ten úplne prvý boj, bol veľkým chaosom, ktorý kým som pochopila,. kto na koho strieľa som si musela pustiť 3x. Ale inak veľmi dobrý nepredvídateľný(aspoň teda u mňa) film. Asi 60% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Brian Tyler: 1. Spyked ,2. Opening Titles ,3. Confession ,4. Rooftop Pursuit ,5. Whips ,6. Swordfight ,7. Rogue Cleans Da Hizouse ,8. Getting Started/Scene of the Crime ,9. The Set Up/Mr. Chang Sends Regards ,10. Shiro Comes To Town ,11. Bangkok Downtown ,12. This Isn't Japan ,13. Cop Hunting/Face To Face ,14. Compliments of Mr. Chang ,15. Rogue's Revenge ,16. Showdown ,17. Plans For Retalitation ,18. Watching the Changes ,19. Shiro's Estate ,20. End Credits ,21. Suicide King - Machines of Loving Grace ,22. Opening Titles , ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (10)

  • Původní název filmu zněl Rogue. Ten však studio Lionsgate posléze změnilo na stávající War, aby tak předešlo záměně s krokodýlím thrillerem studia The Weinstein Company, jež do kin vstupoval v tomtéž období pod stejným originálním názvem Rogue (2007). (Conspi)
  • Spyker C8 Spyder, který řídí Jet Li, má cenu cca 300 000 dolarů. (Nedhelborn)
  • Auto, které řídí ve filmu Crawford (Jason Statham), je Chevrolet Chevelle SS, model 1969. (rawboy)

Reklama

Reklama