Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 18 (2018) (séria)


Smrteľné rozptýlenie (S18E03)

(epizóda)
  • Česko Nedostatek disciplíny (viac)

Obsahy(1)

31. augusta 1988. Let 1141 spoločnosti Delta Airlines, ktorý z Dallasu smeruje do Salt Lake City, sa krátko po štarte zrúti a začne horieť. Z horiaceho lietadla, ktoré sa rýchlo plní dymom, unikne 94 zo 108 ľudí na palube, pričom mnohí sú vážne zranení. 14 osôb, ktorým sa utiecť nepodarilo, zahynie v plameňoch. Vyšetrovatelia leteckých nehôd vylúčia vzletovú dráhu a počasie ako príčiny nehody a zamerajú sa na Boeing 727-232 Advanced a jeho technické vybavenie. Vyšetrovanie odhalí, že nehoda letu 1141 na letisku Dallas - Fort Worth bola spôsobená kombináciou mechanickej poruchy, zlyhania zastaraného systému a hrubej chyby pilotov, ktorí prehliadli anomáliu v kontrolnom zozname a štartovali aj napriek varovaniu pred nesprávnou konfiguráciou. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jj nevysunuté klapky stačí na to aby se letadlo nezvedlo z dráhy... Bohužel smutný, ale naprosto jasný... Změna postupů v kokpitu a vizuální potvrzení jednotlivých kroků... Njn když blbě kecají místo soustředění na vzlet, tak to většinou špatně dopadá... Aspoň, že je vyrazili od letecké společnosti.... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rovnakých prípadov sa v sérii objavuje niekoľkokrát. Debilkovia si myslia, že všetko už pôjde automaticky, tak sa zakecávajú a na takú zásadnú vec ako klapky proste zabudnú. Napriek tomu, že sa to stáva v priemere možno každú dekádu, furt sa nájdu takí, ktorí kecy o prachoch, dovolenkách a ženách vymenia za svoj život a životy iných. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama