Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (365)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $36,787,257Tržby Celosvetovo $127,766,650Tržby za predaj DVD v USA $12,511,109 //počet predaných kusov 682,560║ Čo robia už bratia Farrellyovi je sila, v tomto novom tisícročí im to absolútne nejde, idú mimo vkus, aby zabávali skôr prekérne nudia a toto bol zatiaľ najhorší počin čo som od nich videl, ak chcú takto pokračovať tak nech to radšej zabalia. Strašný paškvíl, ktorý nie je "Tesne vedľa" ale úplne vedľa. /15%/ ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Šedivý Ben Stiller ako"vdovec",ktorý hľadá svojú druhú polovičku v bláznivej komédii(tak nejak by mohla znieť upútavka),avšak pravda je úplne niekde inde!Za oponou stoja bratia Farrelly,ktorý nejak neohurujú vtipom ani dobrými výsledkami.Ben je nejaký nesvoj a v hlavných ženských ulohách sa nezišli zrovna nejaké výrazné tváre,ktoré by"dotrepali"tento film o krôčik ďalej!Z mojej strany veľké,nudné sklamanie..! ()

Reklama

Sobis87 

všetky recenzie používateľa

Bratři Farrellyovi se s filmem Těsně vedle opět snaží dostat zpátky na komediální Olymp a opět ztroskotali. Není to sice tak hrozné jako Těžce zamilován, ale do kvalit Blbý a blbější nebo Něco na té Mary je to má zatraceně daleko. Dobrý vtipy byste spočítali na prstech jedné ruky, zbytek je pouze průměrná komediální vata a v některých momentech se dokonce dostavuje těžká nuda. Škoda tak prázdného scénáře, z námětu a hereckého obsazení by se určitě dalo vytřískat o hodně více. 50% ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Dávám slabší tři, ikdyž mám humor bratrů Farrellyových rád, tak jsem od tohoto zkrátka čekal víc. Některé scény mě skutečně pobavili, ale jinak jsem tím filmem vcelku v klidu proplul. Hrubá mluva a sem tam explicitní scéna ještě nedělá peprný humor. Bylo to takové celé podivným způsobem zbržděné a né a né to zařadit vyšší rychlost. Ale poslední 3 minuty filmu jsou fakt skvělý!!!!! ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Farellyovi opět nedokázali se aspoň trochu přiblížit svým nejlepším kouskům z 90tých let. Tady je zjevně vidět, že byla snaha o navázání na Něco na té mary je, dokonce se vrátil i Ben Stiller a je pravda, že film zhruba do poloviny šlape moc pěkně a je to jak zábavný, tak příjemě vtipný. Jenže pak Farellyovi nějak víc přitlačí na pilu, začnou se objevovat drsnější vtipy a film docela těžce sklouzává k trapnosti, krom toho stopáž filmu moc neodpovídá příběhu, zkrátit to tak o půl hodiny by tomu jen pomohlo. Ale i přes to všechno sem se nenudl a pěkně se u toho zabavil. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)
  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)

Reklama

Reklama