Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (365)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

stiller je zoufalý nudař a jeho humor je pro studenty vysoškolské fakulty karlovy.nedotažéné a nevtipné,stiller má prostě strach a jeho filmy jsou horší a horší.jednu hvězdu za dobrou mexickou sérku na svýho tátu a za dobrej konec,kdy potká tu svoji lásku asi po roce,ale má jinou...jen to jeho upřímné do prdele!::-)bravo stillere podařilo se ti mě dvakrát rozesmát! ()

Psema 

všetky recenzie používateľa

Farellyovci tentokrát pořádně přestřelili. Těsně vedle není sice takový průšvih jako třeba Norbit a podobné zhovadilosti, ale do vtipnosti Něco na té Mary je či nedej bože Blbý a blbější má asi stejně daleko jako Zdeněk Troška ke čtvrtému dílu X-Menů. Plytkost scénáře mi ani tak nevadí, ostatně Farrellyovi nikdy nedali na hutné příběhy, ale film posílá ke dnu opravdu špatné obsazení. Stiller je jako vždycky fajn, ale nemá zjevně co hrát, jeho blonďatá kolegyně je prostě jenom otravná a Michelle Monaghan nemá v podobném filmu co dělat. Mezi ní a Stillerem totiž není absolutně žádná chemie, která by dala romantické lini šmrnc. Zkrátka další komedie na jedno odpoledne, tentokrát však z rodu těch horších. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Bill Ryan a Brendan Ryan: 1. Tale of the Horny Frog - The Flaming Lips [3:52] ,2. She Makes Me Fall Down - Buva [4:43] ,3. Put the Message in the Box - World Party [4:17] ,4. Honey Come Home - John Alagia [2:55] ,5. Ashes To Ashes - David Bowie [4:25] ,6. Painting by Chagall - The Weepies [3:57] ,7. Gypsy Woman - Brian Hyland [2:36] ,8. Take Em or Leave Em - Amy La Vere [3:49] ,9. First Cut is the Deepest - Buva [3:19] ,10. Canciones De Amor - Julieta Venegas [2:52] ,11. Maybe I'm Not the One - The Flaming Lips [4:15] ,12. After Party - Ozomatli [3:47] ,13. Different Drum - Matthew Sweet/Susanna Hoffs [2:51] ,14. Suffragette City - David Bowie [3:25], ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Hodně vedle. Sice to není typicky stillerovsky uječené, což je plus, ale na druhou stranu je to o ničem. Chlap pozná na svatební cestě opravdovou lásku a zatímco manželka úpí spálená na hotelu, on s tou novou dovádí na pláži. Příběh nula, vtip nikde. Za něco stojí jen Malin Akerman a Michelle Monaghan a to, že se nejedná o vyloženě protivnou komedii, ale to je sakra málo. 30% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Bratia Farrellyoví opäť celkom slušne zabodovali s touto romantickou netradičnou komédiou plnou životných zvratov. Romantická komédia má vcelku švih. Humorných situácií je tu viac než dosť, romantických taktiež. Aj keď to miestami vyzerá až na šialenú komédiu, nikdy to nepresiahne hranicu prehnanosti. Typická americká komédia s happyendom, ale napriek tomu bol dej zaujímavý, herecké výkony boli veľmi dobré. Čo iné sa dá čakať od Bena Stillera. Ja som sa proste bavil, takže účel tohto snímku bol dosiahnutý. ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)
  • Stejně jako v Zoolanderovi (2001), hraje Jerry Stiller otce svému opravdovému synovi Benovi. (milaneg)

Reklama

Reklama