Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Ben Stiller) má štyridsať a už pekných pár rokov odoláva útokom vlastného otca a najlepšieho kamaráta, ktorí ho usilovne tlačia do ženenia. Nie žeby Eddie nemal dostatok príležitosti, no každá z jeho známosti mala nejakú „zásadnú“ chybu. Vzhľadom na to, že aj on začína pociťovať, že mu odchádza vlak, zabudne na ostražitosť a svoj najnovší objav – blonďatú ekologičku Lilu (Malin Akermanová) - požiada o ruku, bez toho, aby si ju preveril. Skutočnosť, že manželka má nedostatkov viac než je zdravé, však zistí až na svadobnej ceste do mexického letoviska, kde sa romantický založená manželka premení na neznesiteľnú kreatúru, ktorá hovorí ako dláždič, zbožňuje extrémne sexuálne polohy a navyše odhalí svoju veľmi temnú minulosť. Nešťastie však nechodí nikdy samo. V našom prípade ho sprevádza krásna Miranda (Michelle Monaghanová), ktorá disponuje všetkým, po čom Eddie vo vzťahu túži, a navyše je nezadaná. Eddiemu sa Miranda veľmi páči, avšak nedokáže sa jej priznať, že on nie je úplne bez záväzkov. Novoženáča preto čaká mimoriadne neľahká úloha – nenápadne sa musí zbaviť príšernej novomanželky a nestratiť pritom ženu svojich snov. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (365)

Shit 

všetky recenzie používateľa

Farellyovi opět nedokázali se aspoň trochu přiblížit svým nejlepším kouskům z 90tých let. Tady je zjevně vidět, že byla snaha o navázání na Něco na té mary je, dokonce se vrátil i Ben Stiller a je pravda, že film zhruba do poloviny šlape moc pěkně a je to jak zábavný, tak příjemě vtipný. Jenže pak Farellyovi nějak víc přitlačí na pilu, začnou se objevovat drsnější vtipy a film docela těžce sklouzává k trapnosti, krom toho stopáž filmu moc neodpovídá příběhu, zkrátit to tak o půl hodiny by tomu jen pomohlo. Ale i přes to všechno sem se nenudl a pěkně se u toho zabavil. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Farrellyovci od Blbý a blbší nedokázali prekročiť svoj tieň, ale v každom filme sa im podarilo pridať niečo vtipného, že z toho bola aspoň priemerná komédia bez zbytočného preháňania v sexualizácii alebo fekálnosti (samozrejme len podľa dnešných merítok). Presne to je ten prípad v Tesne vedľa. Niečo bolo smiešne, niečo ani nie a celkovo tá romantika taká nemastná neslaná. A vlastne paradoxne založená na rozbití dvoch (či až troch?) manželstiev. Ako by to fakt už točili podľa dekadentného štýlu v Hollywoode. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Hodně vedle. Sice to není typicky stillerovsky uječené, což je plus, ale na druhou stranu je to o ničem. Chlap pozná na svatební cestě opravdovou lásku a zatímco manželka úpí spálená na hotelu, on s tou novou dovádí na pláži. Příběh nula, vtip nikde. Za něco stojí jen Malin Akerman a Michelle Monaghan a to, že se nejedná o vyloženě protivnou komedii, ale to je sakra málo. 30% ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Chapem tych, ktori dali nizke hodnotenie. Mozno tam bolo prilis malo humornych scen, alebo tie najlepsie boli videne uz v traileri a bolo tam aj par nechutnych scen, ale Ben Stiller patri uz dlhodobo medzi mojich oblubenych komikov a aj preto mi 110 minut ubehlo ako voda, takze on to bez problemov zachranil az na 4 hviezdicky. 05.12.2007 ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Dávám slabší tři, ikdyž mám humor bratrů Farrellyových rád, tak jsem od tohoto zkrátka čekal víc. Některé scény mě skutečně pobavili, ale jinak jsem tím filmem vcelku v klidu proplul. Hrubá mluva a sem tam explicitní scéna ještě nedělá peprný humor. Bylo to takové celé podivným způsobem zbržděné a né a né to zařadit vyšší rychlost. Ale poslední 3 minuty filmu jsou fakt skvělý!!!!! ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (5)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénku. (SONY_)

Reklama

Reklama