Reklama

Reklama

Kat 2

  • Česko Kat: Válečná zóna (viac)
Trailer 3

VOD (1)

Bývalý člen špeciálnych jednotiek Frank Castle (Ray Stevenson), alias Kat, je späť! A tentoraz vedie vojnu na dvoch rôznych frontoch súčasne - s podsvetím i s FBI. Potom, čo zabil mocného mafiánskeho dona, sa jeho terčom stáva druhý darebák v poradí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho pri prestrelke znetvorí, ale zahynie pritom i tajný federálny agent. Russoti, ktorý si následne sám vyberie dosť trefnú prezývku „Jigsaw“ (skladačka), túži po odplate, preto si na to najme zločinca z podsvetia, ktorého povesť je černejšia, než najtemnejšia noc! Ale ani FBI, žiaľ, v tejto záležitosti nijako výraznejšie nezaostáva – tiež sú odhodlaní pomstiť svojho muža a Franka poslať na druhý svet, ak sa im k tomu naskytne príležitosť... Je na Katovi, aby našiel spôsob, ako obísť zákon a zničiť smrtiacu armádu zločincov! (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (368)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Zapomente na Kat z roku 2004 tohle totiž neni pokračování! Tvůrci se rozhodli udělat svoji verzi Kata a docela se jim to povedlo krev teče proudem, akce je tam dost, záporáci šílený a drsný. Na Kata z roku 2004 to ale nemá ten měl mnohem lepší příběh a hvězdný obsazení. Poslední hláška mě dostala ,,Sakra! Teď mám všude jeho mozek!" :-D ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Trestač vs. Puzzlík. Povedená, nenáročná, béčková verze Punishera. Obojí, v co jsem doufam, se splnilo. Maso i ta prdel. Stevenson jako Castle moc dobrý, akorát mi nesednul ten jeho límec a la skafandr. Ještě zvláštní pochvala za pošahaný kretény, ti se povedli. Škoda toho propadáku v kinech... 7/10. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Zdá sa War Zone je najhorší Punisher. I keď na prvú akčnú scénu (najlepšiu) nečakáme dlho, jej vyznenie, rovnako aj všetkých ostatných (neakčné jadro je priam na neprežitie), je príliš nezáživné a to i napriek krvavým záberom ničiacich telesnú schránku mafiánov až komixovo nadnesene. I keď War Zone dáva celkom dobre tušiť akými charaktermi je zrejme komix (nepoznám) zaplnený, vo filme to pôsobí rozpačito až nechcene trápne. Priam fatálne zle vyznieva maličký psychopat, inak v serióznych úlohách stvárňujúcich postavy kde mu postačí jednoduchý pohľad a démonickosť z neho priam srší, tu vďaka prehrávaniu zlyháva na plnej čiare - Doug Hutchison. Reakcie ozbrojených mafiánov sú neskutočne pribrzdené, kde po tom ako sa na nich Frank Castle vrhne a polovicu vyzabíja, tá druhá sa až príliš neskoro uvedomí a začne po ňom páliť. Takéto scény sú zárodkom WTF momentov rovnako ako pobehovanie obrneného a zbraňami obvešaného Franka medzi obyčajnými ľuďmi, prečo mu nedali do rúk niečo s volantom?!.. atď. ()

Superpero 

všetky recenzie používateľa

Líbil se mi ten s Thomasem Janem, a tenhle se mi líbí ještě víc :) Nevim kolik lidí tu četlo komiks, ale takovej Punisher v komiksu prostě je (akorát by nikdy omylem nezabil agenta). U tohohle filmu sem se fakt smál hodně dlouho. Střílí tu parkouristy tepelně naváděnejma raketama, neozbrojenejm rozstřeluje držky brokovkou a jednomu emařovi dokonce rozsračkuje ksicht pěstí :D:D:D:D Punisher tu je navíc politicky korektní a nedělá rozdíly mezi etniky, takže ve finální scéně pochcípá asi 250 černochů, asiatů, Irů a Rusáků. No a hlavně to má bomba padouchy, sešitej mafián vypadající jak zombík a jeho magorskej brácha. BOMBA, tenhle film je BOMBA. P.S. Ray Stevenson je dobrý herec (viz. Řím), akorát když hrajete Punishera tak musíte mít takhle kamennej, bezemoční ksicht. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

strong> Soundtrack Michael Wandmacher: 1. Main Titles ,2. Lights On! ,3. The Burden ,4. Rich In Mercy ,5. Death Of The Loved ,6. Infiltrate And Destroy ,7. This Is Ground Zero ,8. A Pretty Face ,9. The Russians ,10. A Call To Arms ,11. Safe Harbor ,12. A Wish For Death ,13. Freeze! ,14. Two Berettas ,15. I Want My Applesauce Back ,16. Held Hostage ,17. Joyful Mayhem ,18. Let The Games Begin ,19. LBJ ,20. Let Me Put You Out Of Your Misery ,21. Aftermath, ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (18)

  • Postava Cristu Bulut sa v komiksovej sérii objavila v časti „Punisher MAX: The Slavers“ (Otrokáři). (Kadas97)
  • Smrť gangstra Magintyho je inšpirovaná komiksom „Punisher MAX: In the Beginning“, ktorý u nás vyšiel ako prvý v poradí, pod názvom „Na začátku“. Postava Magintyho sa však v komiksovej sérii MAX objavila až v druhom diele „Punisher MAX: Kitchen Irish“ (Irská kuchyň). (Kadas97)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (viac)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (viac)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (viac)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (viac)

Reklama

Reklama