Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voľné pokračovanie príbehu o gremlinoch,ktorí sa premnožia a napadnú obyvateľov mestečka New Batch. (TV Dajto)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Vzhledem k tomu, jak skončila jedička, tak jsem neočekával nějaké další pokračování, protože si tvůrci nenechali otevřená zadní vrátka. O něco málo horší, než první díl!!! Ty příšerky, které byli jako pavouk a nebo netopýr bylo už docela přehané. Opět vše začíná hezky pěkně v klidu. A až tak během 40 minut se rozjede masakr! Přibyla akčnost a určitě je dvojka mnohem zábavnější, jelikož s některými příšerkami byla opravdu sranda, zejmena tedy ten, co mu šlo každé oko jinam!!! Navíc se mi určitě líbilo prostředí. Děj se přestěhoval z malého městečka do velkého mrakodrapu a to docela filmu prospívá!!! Herecké obsazení zůstalo, co se týče hlavní role stejné, ale výkon Zacha Galligana mně nijak zvlášť nezaujal. Na druhou stranu potěšil v menší roli Christopher Lee. Na to, že se jedná o druhý díl, tak já osobně jsem byl spokojen! ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa

Taková megařežba jako u jedničky to není, zážitek ze sledování je také o něco menší, ale pořád je to výborná zábava se spoustou originálních scén. Navíc se děj odehrává v uzavřeném prostoru, takže je to ještě o to lepší... Potěšil návrat starých postav, ovšem Gizmo je stále bezkonkurenční. Pobavíte se velice slušně, ale takový dojem jako jednička to ve vás nezanechá. Já prostě gremliny miluju a níž jít ani nemůžu (a nechci). Aneb nejen lidé sledují televizi. Za mě 80%. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Kultové pokračovanie, ktoré sa už na nič nehrá. Ukážka režisérskeho nadšenia a priehrštie nápadov skvelo vyváži fakt, že chýba príbeh. Hororová (polo)paródia, ktorá nestihne nudiť a stihne uraziť množstvo iných filmov... IMHO geniálne premostenie na historku o nenávidení Vianoc z prvého dielu... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Režisér Joe Dante pokračuje v tom čím si získal divákov v prvej časti. S tou istou ústrednou hereckou dvojicou (Gilligan, Cates) privádza späť novú generáciu Gremlins. Armádu šialených príšer, ktoré majú podobu oživlých chrámových chrličov. Príbeh sa presúva do New Yorku, v tom vidím jediný odklon od úvodnej časti. Inak je to to isté vandalské vyčínanie týchto zvláštnych stvorení a ich následná likvidácia. Ja som sa pri tom zabával rovnako dobre ako pri jedničke a preto i moje hodnotenie ostáva rovnaké. *** ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zbytocne pokracovanie. V duchu hesla- vsetkeho viac len pribehu menej, sme svedkami velkeho mnozstva morbidnych cudesnosti a experimentalneho krizenia Gremlinov no samotna atmosfera sa uplne vytratila. Pominulo rodinne a vianocne kuzlo, rovnako tak aj feeling 80. rokov. Ustredne duo sa od prveho filmu nikam neposunulo, niektore sceny zavanaju doslova trapnostou a samotny dej situovany do mrakodrapu bol tym najhorsim moznym riesenim. Ani Jerryho melodie to tentokrat nespasia. Niekolko filmovych odkazov, zopar vydarenych gagov (New York, New York, vytah) a parodia na Ramba co-to zachranuju. 45% ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (30)

  • Obličej gremlina, který v kuchařské show zapne mikrovlnnou troubu plnou kovového nádobí, je vymodelován podle Krakena z filmu Souboj Titánů (1981). (HellFire)

Reklama

Reklama