Reklama

Reklama

Podarí sa mu dokázať, že je legitímnym dedičom nadnárodnej firmy a dokáže chytiť vraha svojho nevlastného otca?  Neria Wincha, šéfa a hlavného akcionára nadnárodnej spoločnosti W, nájdu zavraždeného – utopeného. Jeho smrť vzbudí celý rad otáznikov, pretože Winch zomrel bez dedičov a tak nie je jasné, ako to bude s rozrastajúcim sa konglomerátom, kto ho zdedí. Winch však ukrýval jedno veľké tajomstvo – pred takmer tridsiatimi rokmi adoptoval v bosnianskom sirotinci chlapčeka menom Largo. Ten sa však momentálne nachádza v brazílskej väznici, pretože padol do pasce a obvinili ho z pašovania drog. Bola smrť jeho nevlastného otca a jeho uväznenie iba súhrou okolností, alebo ide o sprisahanie, ktoré ho má odstaviť od jeho dedičstva? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (119)

Nons3nse 

všetky recenzie používateľa

Od tohto filmu som moc nečakal,a preto som nebol ani prekvapený.Francúzi vedia točiť dobré filmy,ale Largo Winch už taký vydarený nebol. Príbeh o chlapcovi , ktorého adoptuje miliardár preto,aby mu po smrti mohol zanechať dedičstvo.Už podla tržieb vidíme že film nebol moc úspešný ( Rozpočet $30,7milióna = Tržby Celosvetovo $16,923,028 ) Príbeh bol síce zaujímavý , obsahoval aj súboje,ale miestami som sa nudil. Largo Winch = 55 % ()

mortak 

všetky recenzie používateľa

Largo Winch je solidní akční komiks, na kterém se mi líbí jedna jeho specialita. Každý příběh je rozdělen na dvě části, a první svazek vždy končí v bezvýchodné situaci. Na těch 48 stranách je vždy dostatek akce, krásných žen, ovšem filmu se toto nějak nedostává. Převádí první dva svazky série, jenže to dělá mechanicky, bez přidané hodnoty. Zbytečná adaptace. ()

Reklama

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Najdramatickejšie scény všetky poňal trailer, sľubovaná rýchlejšia akcia ako v kuriérovi sa nekonala, scenár nepriniesol veľa nového, takže skôr zabehané koľaje. Určite však neurazí, až na niekoľko málo chvíľ (napríklad prežitý pád z asi 15 metrovej skaly do mora na chrbát, ktorý za nornálnych okolností trhá vnútorné orgány, alebo nepochopený záverečný potlesk). pekná akcia sa tiež nájde, príjemný priemer. (a ten Roden je fakt všade?) ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Dostal jsi darem život. Tak s ním něco dělej..... Ekonomická bitva o společnost ,,WINCH“ sebou nese jako vedlejší efekt boj o život. Vše doplňují flashbacky ze života Larga a akce (občas) přitažená ,,za uši“. Film má uvěřitelný příběh, je tu dost akce a také jistý nádech dobrodružství. Přestože film jako celek někdy zaskřípe, je to solidní zábava. A tak i když dám 3*, vězte, ŽE JSOU TO LEPŠÍ 3*! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím, proč malé děti nosí nůž. 2.) Chci vidět K.Rodena, jak kupuje W Group. 3.) Mám slabost pro francouzskou akci. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama