Reklama

Reklama

12 podmienok dedičstva

  • Česko 12 podmínek k dědictví (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý naivný Jason si myslel, že zdedí hromadu peňazí, ale zažil veľké sklamanie. Podľa testamentu bude musieť prekonať ešte poriadne dlhú cestu, aby spoznal, aký je vzťah medzi bohatstvom a šťastím.Jason Stevens mal veľmi jednoduchý vzťah k svojmu bohatému otcovi, Howardovi "Redovi" Stevensovi - nenávidel ho. Takže Jason tak akosi predpokladal, že čítanie otcovho testamentu bude len ďalšou peňažnou transakciou, čo mu umožní nerušene žiť aj naďalej hýrivým životom, na ktorý bol zvyknutý. Red mu však namiesto toho zanechal niečo celkom iného. Pripravil pre neho plán, skutočnú skúšku životom. A síce dvanásť úloh, ktoré Red nazval "darčeky". Každý z nich arogantného, rozmaznaného a lenivého Jasona svojráznym spôsobom skúša a všetky dohromady ho zmenia navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (207)

merigieren 

všetky recenzie používateľa

asi je to těžce moralizující a citově vyděřačský film s malou umírající holkou, ale i tak na tom filmu něco je. Ten konec je divnej, jak pak začnou střílet stovkama milionů. Kdyžbych měl objektivně hodnotit každou scénu, tak ona je to vlastně kravina. Děj je o mrtvole která natočila video tutorial, jak se stát lepším člověkem založeným na praci bez peněz a aplikovali to na jednoho chlápka. ()

Dm1tr1j 

všetky recenzie používateľa

Film sa nestretol s dobrým producentom a už od prvej minúty bolo jasné ako sa to bude musieť skončiť s polepšením profesionálneho syna. 12 podmienok pre získanie dedičstva si hlavná postava užila do sýta, prekvapivo niektorých na pohľad najľahších ako odfotiť sa usmiatym dieťaťom sa najedla viac ako uväznenia drogovým kartelom v džungli. Tempo bolo dobré a herecké výkony obstojné. Ale mne osobne nesympatickí herci a prostredie Ameriky vzali chuť dať viac ako 2 hviezdy. ()

Reklama

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa

"When I achieved my dreams, it was like going home to a place I'd never been before. You don't know that feeling, do ya? The first few gifts I've given you have been practical - show up, do this and do that - and then the gifts started needing you to provide input. They needed intuition. Still, your average person is too weighted down. Jason, you need to be free, free to dream. You need to come up with a dream then act on it." ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Já už to možná kdysi viděl, někdy dávno v útlém věku... aha vlastně ne, tě buh rok výroby 2006, tak oprava - neviděl. Ale podobnou slátaninu, takovou tu citovou vyděračskou jsem v tomhle stylu určitě viděl a tohle nakonec taky a i když jde o rádoby vyjednávací buchtu, líbilo se mi to. Holčička srší humorem jak starý house a mladý zbohatlík nachází charakter, to je co?! Každopádně 6/10. ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Milá rodinná komédia cez slzy, kde ale príbeh nabáda k riešeniu už od začiatku. Ale u takéhoto typu filmu to nie je prekážka. Skôr mi trochu vadilo, že tu nie je nič nové. Potenciál sa vystrieľa zbytočne v polovici filmu a následne už len človek dopozerá priemerný film. Nič to, ako rodinný film určite áno, ale len ako priemer v tejto kategórii. Vtiahnutie do deja: *** Humor: ** Dramatičnosť: ** Romantika: * ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (7)

  • Autora rovnomennej románovej predlohy Jima Stovalla, ktorý je v skutočnosti slepý, obsadili ako vodiča limuzíny. (Karush)
  • Starostu si zahrál Patrick McCrory, který je skutečným starostou města Charlotte. (Terva)
  • James Garner (Red Stevens) pred natáčaním ohlásil, že toto bude jeho posledný film. Odvtedy sa však objavil v niekoľko ďalších projektoch. (beso74)

Reklama

Reklama