Reklama

Reklama

VOD (1)

Akt teroru, pri ktorom Gordy stratil celú rodinu, nebol osobný - jeho pomsta však osobná bude... Losangeleský hasič Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger) sa po náročnej záchrane niekoľkých ľudí z horiaceho domu vydá na schôdzku s milovanou manželkou Anne (Lindsay Frost) a synom Mattom (Ethan Dampf), ktorí naňho čakajú v kaviarni pred kolumbijským konzulátom. Tú však zmetie mohutná explózia... Zúfalý Gordy, ktorému priamo pred očami zahynú obaja jeho najbližší, si uvedomí, že krátko pred odpálením nálože s atentátnikom, prezlečeným za amerického policajta, hovoril... Agent FBI Peter Brandt (Elias Koteas) dáva Gordymu sľub, že kolumbijského teroristu Claudia Perriniho, prezývaného Vlk (Cliff Curtis), určite chytia. Ibaže vinou politických tlakov je vyšetrovanie prípadu odložené a jednotky CIA sa z kolumbijského územia stiahnu. Gordy, ktorý nemá čo stratiť, sa rozhodne nájsť vraha a pomstiť smrť svojich blízkych na vlastnú päsť. Vyhľadá si potrebné informácie na internete, skontaktuje sa s bývalým vojenským poradcom pre Kolumbiu Edom Coontsom (J. Kenneth Campbell) a po krátkej inštruktáži sa napriek všetkým varovaniam vydá do Kolumbie. Netuší, že po prvom stretnutí s miestnymi partizánmi sa mu dostáva na stopu nielen agent Brandt, ktorý ho sleduje pomocou satelitu, ale aj Vlk. Ten naňho pošle svojich mužov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (270)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Aj keď Schwarzenegger už nieje ten pravý borec a dosť zostarol stále vie ešte niečo ukázať. Je to dobrodružno-napínavo-thrilerovsky-akčne, ale chýbajú tomu nejaké lepšie scény, kde by sa šponovalo napätie. Andrew Davis je dobrý režisér, no tu mi prišlo ako keby sa nevedel rozhodnúť, či to bude akčný film alebo dráma. Nakoniec je to s každého trošku a aj keď to nefunguje tak ako by mohlo, nenudil som sa a na druhu stranu, stále je to film, ktorí ma čím zaujať. 75% - 4* ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tych slabsich filmov s Arnoldom, ale stale ma to este bavilo, kedze tema terorizmu je zaujimavou temou, aj ked reziser Andrew Davis velmi tazko dobehne uspech svojho UPRCHLIKA (1993) s Harrisonom Fordom alebo suboj Stevena Seagala s teroristami na cele s Tommym Lee Jonesom PREPADNUTIE V PACIFIKU (1992). Jednoducho toto nie je film, ktorym by sa Arnold zapisal do historie ako jednym z jeho najlepsich filmov, ale na jedno pozretie stacilo. ________ Arnold Schwarzenegger - (Gordy Brewer) +++ Francesca Neri - (Selena Perrini) +++ Elias Koteas - (Peter Brandt) +++ Cliff Curtis - (Claudio Perrini) +++ John Leguizamo - (Felix Ramirez) +++ John Turturro - (Sean Armstrong) +++ Jsu Garcia - (Roman) +++ Tyler Posey - (Mauro) +++ ()

Reklama

Jordan odpad!

všetky recenzie používateľa

no teda . . . chcel by som sa osobne stretnúť s niekým, kto tento film dopozeral dokonca (ak niekto taký existuje) - aby som mu mohol poblahoželať za statočnosť a spýtať sa ho, či môj tip, že arnie porazí celú kolumbijskú teroristickú organizáciu úplne sám, opraví dieslový motor a ešte silou vôle vzkriesi svojho syna a manželku a stane sa kráľom sveta, vyšiel ()

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Scénáristické duo David Griffiths a Peter Griffiths mají na svědomí také o nic lepší film The Hunted a zdá se, že je zjevně stejně pitomoučký. Protiúder v prvé řadě nepřináší na poli akčního žánru vůbec nic nového a je doslova tuctově zpracován bez jakého koliv osvěžujícího nápadu. Akce hodně průměrná a nezáživná. Dialogy sunoucí děj kupředu jsou jedním slovem katastrofální. Očko ale musím mírně přimhouřit pro docela překvapivý závěr. Tedy ne, že bych z něho spadl údivem na zadek, ale mírně překvapivé to rozhodně bylo. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Arniemu zabiju rodinu a tak sa vyda na cestu pomsty. Obohraty namet by nevadil, keby to bol klasicky akcny film v ktorom by Arnie roztrielal zloduchov na sracky v style zlatych cias Komanda. Ale nie. Toto je seriozny film a Arnie tu znova nepochopitelne hra obycajneho chlapika. Tentoraz hasica. Takze ta jeho cesta za pomstou vyzera tak, ze namiesto nahanania a zabijania zloduchov pred nimi nonstop uteka o zivot. Skoro jak keby som sledoval dalsi diel Utečenca. Tieto sceny sami o sebe nie su zle. Su celkom napinave a po technickej stranke su kvalitne prevedene. Dockame sa aj mnozstva velkolepych vybuchov. Takze s inym hercom v hlavnej ulohe to mohlo fungovat. Napriklad taky Cage alebo Travolta by jednak dokazali lepsie zahrat utrpenie hlavneho hrdinu a zaroven by boli uveritelnejsi v akcnych scenach v ktorych musia utekat o zivot. U Arnieho som stale krutil hlavou nad tym, preco konecne nepouzije svoje svaly, aby niekomu nakopal zadok a preco ani raz do ruky nezoberie nejaku zbran. Namiesto toho ho scenar nuti hrat. Ach jaj. Hlasky znova ziadne. A ked uz dôjde na bitku, tak mu znova dava zabrat utla zenska. Ani raz vo filme nie su vyuzite jeho svaly. Naco vôbec do tohto filmu obsadili Arnieho? Film vdaka 11. septembru radikalne prestrihali a pretocili, ale prilis neverim, ze by to bolo lepsie. Absolutnu nevyuzitost Arnieho prednosti by to aj tak nezmenilo. Takze vysledkom je priemerny film o teroristoch ale podpriemerna Schwarzeneggerovka, takze pre jeho fanusikov dalsi zbytocny film. Arnie v tej dobe komercne upadal nie preto, ze by uz nebol v kurze, ale preto lebo tocil slabe filmy. 4/10. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (8)

  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. Tentokrát se objevil v cameo roli muže, který sedí na ulici a stane se obětí výbuchu bomby. (Rominator)
  • Z dôvodu atentátov na newyorské dvojičky bola premiéra filmu odsunutá, keďže hlavnou témou filmu bol atentát. (andykovac)

Reklama

Reklama