Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ďakujem,že si mi ukázal svoj svet chvenia,žrebec.A teraz vypadni.Tento film si zo seba ťažkú hlavu nerobí,niektoré dialogy ako napr.aj tento ma dost rozosmiali.Sú najlepšie kamarátky,raz večer si dajú E-čko a idú na strechu a Alyce akože nechtiac tu kamarátku zhody zo strechy.Policajtovi ale aj všetkým ostatným povie svoju pesničku,len to ešte nevie že jej kamarátka to prežila,aj keď je veľmi znetvorená raz pravdu aj tak povie,čo sa stalo na streche a tak čo s nepohodlným svedkom aj keď to je jediná kamarátka tak ju udusit vankúšom.Je to hlavne o jednej holke,ktorá sa skoro za noc stane totálnou psychopatkou a pocítia to všetci,ktorý ju aspoň trocha nasrali.Tu film ukazuje silu cynizmu a dosť silnú dávku čierneho humoru,aj keď v obsahu komédia nie je napísaná.Neviem či to bol zámer tvorcov,alebo to mysleli ako vážne.Lebo keď sa pokúšala zbaviť tela a ruku dala do mikrovlnky a aj tak zistila,že mierne prepečené maso sa reže tak isto zle ako surové,to je ale zistenie.A čakal som čo mi dá finále a dočkal som sa totálne bláznivo streleného záveru.Ja som sa bavil,nemám rad komediálne horory ale tento mi veľmi sadol a som veľmi spokojný.J.Dornfeld ako psychicky narušená žena nebola presvedčivá ale páčilo sa mi jej svojské poňatie labilnej ženy s uštipačným humorom. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Kde začať? V každom prípade sa jedna o poriadne rozporuplný horor, ktorý určite nebude pre každého. Po úvodnej 15-minútovke som to mal sto chutí šmariť do odpadu a kládol som si otázku, z ktorého kontajnera tú hlavnú hrdinku vytiahli. Postupom času sa mi to začalo páčiť čím ďalej tým viac. Je to psychologický horor o žene, ktorá je jednoducho padnutá na hlavu, má vízie, a napokon jej načisto prepne a začne vraždiť. Nie každý sa dokáže hodinu a pol vkuse pozerať na jednu vyšinutú kravu, ale aj napriek jej nesympatickému vzhľadu to zahrala bravúrne. Dokonca bola aj pekne perverzná (sebaukájanie, sado-maso, nekro... no v tomto filme je asi všetko). Scény, v ktorých vidí prízraky svojej najlepšej priateľky (ktorú mimochodom len tak pre nič za nič zhodila zo strechy - jej zdevastovaná papuľka nemá chybu), sú dostatočne desivé (aj keď ľakačky sa v tomto prípade čakať nedajú). V závere sa nám to zvrtne na slušný masaker (rozmlátenie hlavy, celého tela, porcovanie, padajúce vnútornosti, litre krvi... uff, tam som si zgustol). Rozpočet je síce evidentne nízky, ale aj napriek tomu je to výborne odvedená robota. ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Já jsem strašně rád, že ještě nevymřela originalita v žánru tak nápady omezeným, jakým horor bohužel je. Alyce je film, který se na první pohled jeví, že není ničím, jen pomalu se vyvíjející prapodivností. Jenže já jsem Alyce viděl úplně jinou, a to výborně natočenou, pomaličku gradující, podivně humornou, ale zároveň nesmírně napínavou a na konci krásně krvavou. Nejvíc se mi ale líbí, že Alyce nikam nezařadíte. Krimi? Trochu. Exploit? Trochu. Duchařina? Taky trochu. Drama? Trochu. A když všechny ty trošky nějak poskládáte, tak to funguje. Opravdu skvělé žánrově nezařaditelné cosi, které si odpady rozhodně nezaslouží. Na 5 hvězdiček to není, to je jasný, ale berte to jako takovou protiváhu k těm hloupým odpadům. Za mě 75% a jedno z největších filmových překvapení roku na poli krvavějších žánrů. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Snímok dlho vypadal ako esencia hroznej nudy a znechutenia nad duševne prázdnymi rečami dvoch kolosálnych sliepok, ktoré majú iba jeden cieľ. Dobre si zapariť, nafetovať sa a keď sa pritom nájde aj nejaký kolík tak tým lepšie. Keď nie, nič sa nedeje, kamarátky si radi vypomôžu. Potom príde najhlúpejší nápad na svete a síce liezť ožratý a nafetovaný na okraji strechy nie práve nízkej budovy a potom.... Potom sa to konečne rozbehne aj po psychologickej stránke hlavnej hrdinky a atmosféra začne krásne hororovo hustnúť. Záver nachystá nadpriemerný, po technickej stránke veľmi dobre urobený gore masaker, aký som už dávno nevidel - plné svetlo, perfektná kamera, žiadne strihy, mazance ani roztrasence. Úplne posledná scénka a posledná veta hrdinky bola perfektná. Vyvolala vo mne absurdnú predstavu, ktorú radšej ani nejdem rozoberať. Keby nebola prvá polovica taká otravná idem s hodnotením o dosť vyššie. 65/100 ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

První hodina byla celkem nuda,takovej psychofilm o ženský ,která potom co shodí kámošku ze střechy začne magořit,vidět přeludy,drogovat,chovat se jak pička,prostě po thrilleru,natož pak hororu ani vidu,ani slechu.Kdyby to bylo s popisem drama-psychologický,tak na to seru,a koukám na něco jinýho.Posledních dvacet minut pak teleshoping,kdy nám ukazujou nový produkty porcování,mixování a drcení masa.Jen sem furt čekal,kde je schovanej ten debilní Horst Fuchs.Nebyl tam,zřejmě strach,aby nepřišel k újmě.30%. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama