Reklama

Reklama

Všechno to začalo, když Charliemu Loganovi bylo deset let. Odmítl tehdy políbit jednu dívku a ona na něj seslala kletbu. Nyní, o pětadvacet let později, je z Charlieho (Dane Cook) úspěšný dentista... a prokletí stále trvá. Zatímco jeho nejlepší přítel, plastický chirurg Stu (Dan Fogler), zvládá tolik pacientek, kolik je jen možné, Charlie stále nemůže najít tu pravou. A co je ještě horší, na svatbě jedné své bývalé přítelkyně zjišťuje, že každá žena, s níž se vyspal, našla skutečnou lásku – s mužem, kterého vzápětí potkala. Jeho život naplněný jen sexem bez citů je stále osamělejší – dokud nepotká Cam (Jessica Alba). Obavy z toho, co by mohlo následovat po společně prožité noci s dívkou svých snů, však Charlieho přimějí k rozhodnému činu. Kletbu z dětství je třeba zlomit! (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (302)

Gereth 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie ve svém rozjezdu, Cook s Albou tvoří skvělý pár. Celou dobu jsem se pousmíval nad nešikovností a zároveň roztomilostí Cam, nad milým konverzačním humorem a vedlejší postavy rozhodně také nic nepokazily. Když ale došlo na osudový sex a Charlie se začal chovat jako psychopat, všechno šlo do háje. Od té doby až po neuvěřitelně slabý konec jsem jen zklamaně kroutil hlavou. 50% ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Romantická komédia s Jessicou Albou, áno, mohol som si v tom čase, keď som ju ozaj zbožňoval (stále ju mám ako herečku rád) priať viac? Myslím, že nie, avšak čo som si neprial bola takáto primitívnosť. Brutálne nechutné v sexuálnej oblasti, prešvihnutý sexizmus kvôli prakticky ničomu. Zoznámenie, vlastne celý úvod je jedná veľká klišé trápnosť, koniec sa dal predvídať, ale je aspoň pekný. Jessica ako dievča od tučniakov je zaujímavý nápad, aj keď asi netušila, čo prežívajú zvieratá v zajatí. Film vyzerá veľmi milo a zábavne, ale pritom je to povrchná hlúposť, čo ma mrzí. Začínam sa sám seba pýtať, existuje vôbec nejaká perfektná romantická komédia? Aj toto ňou mohlo byť, len to chcelo to poriadny scenár, ktorý by vedel aj nevýnimočné prostredie vylepšiť, navyše keď máte v posteli Jessicu Albu, ktorá vás prstom pozýva do postele k nej, to je najlepšia scénka filmu. S obsahom filmu však nie som stotožnený, nie som stotožnený s romantikou, ktorú nahrádza sex ako moderná a pokroková vec. Som úprimne z tohto filmu sklamaný, ale zas nie je zlý, mnohé české a slovenské filmy dneška nedosahujú ani kvalít tohto. ()

Reklama

dezorz 

všetky recenzie používateľa

Post moderna nie je charakteristika. Teda je, charakteristika rozdielu, naznacuje co vsetko objekt porovnavania post modernou nie je. Dnesny film je vyrazne post moderny, stale tuzi a chce niest moralne posolstvo, ale robi to post modernym roztriestenym nemoralnym rozpravanim. Sex je v mode, priblble sex vtipky tiez, tak dodame filmovou vidinou amoralnej reality tejto rozpravke spravny akoze moralny smrnc 21 storocia. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 5.6/10] | me: Koniec je známy od samého začiatku,... Dej predpovedateľný. On ju chce, ona nie, ale zrazu ona chce on nemôže, a ideme ďalej : on chce a ona už nie ... typické. Kómedie tohto typu musia mať niečo čím sa odlíšia od radovo rovnakých stoviek ... V tomto prípade rozveseluje miestami vyhúlený brat, ... dobre sa pozerá na Jessicu a Dane Cook ma tiež svoje zábavné pasáže. Avšak príbeh zaostáva,... celé je to naštastie popretkávané miestami kedy som sa pár krát dobre zasmial a tak ta hodinka a pol zbehne ako voda. Film neublíži, ani nenadchne,... je márne sa zamýšľať nad situáciami,... stači pozrieť a povzniesť sa. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $25miliónovTržby USA $35,017,297Tržby Celosvetovo $59,192,128Tržby za predaj DVD v USA $26,446,888 //počet predaných kusov 1,542,274║ hromada zvrhlostí, nahoty, nadávok, len škoda že tendencia zábavnosti nebola nebola tak výsostná, aspoň že tu je príjemná Jessica Alba /40%/ ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (8)

  • Filmový plagát je odkaz na prednú stranu časopisu Rolling Stone, na ktorej boli Yoko Ono a John Lennon a John bol na nej kompletne nahý. (ladko)
  • Ve filmu se objevilo celkem 21 tučnáků afrických. Pět z nich bylo vycvičeno tak, že se jich herci mohli dotýkat. (Pethushka)
  • Ve scéně, kdy Dane Cook (Charlie) hraje v parku frisbee, má na hlavě kšiltovku s logem „Super club“. Stejný název nesl smyšlený velkoobchod, ve kterém Dane pracoval v komedii Rande měsíce (2006). (Pethushka)

Reklama

Reklama