Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní úspešnej série filmových paródií Scary Movie si tentoraz tvorcovia vzali na mušku hororovú filmovú sériu Paranormal Activity.
Mladým manželom, Danovi a Jody Sandersovcom, sa narodí prvé dieťa. Namiesto toho, aby sa tešili z nového prírastku v rodine, majú celom iné starosti, pretože v ich dome začali šarapatiť nadprirodzené sily a život im ničia paranormálne javy. Keď ich táto hrôza začne prenasledovať už aj mimo domu a ohrozí Jodinu baletnú kariéru a Danov výskum opíc, rozhodnú sa manželia skoncovať s dotieravým démonom raz a navždy. Do domu si privedú psychotronikov, psychiatrov a iných psychopatov, ktorí však ešte zhoršia už aj tak príšerný všadeprítomný chaos... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (618)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dá sa to pozrieť bez akéhokoľvek negatívneho dopadu na psychické či fyzické zdravie. Problém je skôr v tom, že schéma je už natoľko otrepaná, že SM už nemá čím prekvapiť. No a ešte väčší problém je v tom, že to nie je tak absurdne dadaistické ako trojka a štvorka, ktoré nedávali žiaden zmysel, ale práve v tom tkvelo ich kúzlo, aspoň ja som to tak vnímal. Toto už len nedáva zmysel a basta. No a stále niekto niekoho bije alebo sa po niekom strieľa. Samozrejme zopár vydarených fórikov sa našlo, takže dávam 50%. Vzhľadom na tri hviezdy pri predchádzajúcich dvoch mojich obľúbených častiach hore zaokrúhliť nemôžem. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Mama mia, tohle smrtelné zlo je píseň černé labutě a počátek konce jedné parodické série. Člověk pod tím humusem s prvky grotesky může najít neotřelé věci (třeba bazénovou lux-párty), ale kdo by se v té stoce hrabal? Vždyť Pár nenormálních aktivit je proti tomu vytříbená komedie se sofistikovaným humorem a věřte mi, že doteď bych spíš připustil, že se Charlie Sheen stane radikálním katolickým knězem, co odjede do Kolumbie vypalovat pole s kokou, než napsat něco takového.. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $32,015,787Tržby Celosvetovo $78,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $946,995 //počet predaných kusov 47,472Tržby za predaj DVD v USA $1,629,832 //počet predaných kusov 108,946║ no paródie posledných rokov sú teda riadna trápnosť šedivá, ale aspoň zopár frkov pobaví a trikovo v pohode /35%/ ()

verbal odpad!

všetky recenzie používateľa

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)

Reklama

Reklama