Reklama

Reklama

Traja cudzinci

Trailer 2

O tom, čo sa 11. februára 2005 stalo v dome rodiny Hoytovcov, nie je doteraz jasné. Pre Kristen McKayovú a Jamesa Hoyta malo ísť o krásnu noc vo dvojici v prázdninovom dome, patriacom jeho rodičom. Po odchode z oslavy kamarátovej svadby a vrátia sa do domu, nič šťastnému zamilovanému páru nevychádza. A navyše uprostred noci ozve klopanie na dvere a za nimi čudný hlas. Kristen a James nečaká noc plná vášne, ale noc plná utekania a skrývania sa pred troma maskovanými cudzincami. Snažia sa prežiť noc hrôzy, ale netušia že Cudzincom sa uniknúť nedá... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (546)

Sysel_CZ 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu jsem si říkal, jestli to je nebo není remake francouzského Ils a ukázalo se, že není - i když má prakticky stejný průběh. Začíná, pak prostřední část u které jsem se bál, a pak závěr kdy už pro přeplácanost a podivnost toho všeho ztrácím jakékoli pouto a zájem o film. Za co by tohle opravdu zasloužilo 'odpad!' je využití věty 'podle skutečných událostí'. U naprosto smyšleného filmu je to opravdu masakroidní podvod na diváka. No ale tak dávám tři, protože tu atmosféru to mělo, drželo a některé scény byly fakt o nervy. Kdyby tam bylo méně lekaček a méně sebevražedného chování záporáků, mohly být čtyři. ()

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ sklamanie roku. Tak som sa na The Strangers tešil a tak ma sklamal. Áno film staval hlavne na atmosféru, ale i tú sa nejako nedarilo poriadne gradovať a samozrejme v závere vygradovať. Viacej ma film nudil než bavil a to som si myslel, že to bude jeden z najlepších hororov roku. Po tak vydarenom trailery som nečakal to čo som dostal. To, že boli všetky dobré scény v trailery neriešim, ale vo filme proste pôsobili sucho. Vôbec neboli dobre podané, vôbec to nemalo štavu... skrátka rejžo by mal na sebe ešte popracovať. Námet to je fajn, ale treba ho vedieť dobre podať, aby aj z jednoduchého deju bola poriadna hororová pecka(vid film À l'intérieur). Snaha o amtosféru bola, ale samotná atmosféra nemala kedy poriadne gradovať, gore scény skoro žiadne a o konci filmu pomlčím. Pevne verím, že sa ešte dočkám Unratd verzie, pretože takto to je len za 60%. Ani Unreted verzia to nezachránila :( ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Příběhově to nepřekvapí, ale hororově se jedná o skvělou a napínavou záležitost, která trošku připomíná Motel smrti, ale je to daleko kvalitnější, kdy samotní zabijáci v maskách působí hodně mrazivě a celá atmosféra filmu tim pak následně ještě stoupá a navíc je tady i několik hodně povedených lekaček a dobrý zakončení. Krom toho docela mile překvapila Liv Tayler, kterou bych v takovýmhle druhu horor rozhodně neočekával a ona to zvládla fakt na výbornou ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Slamenná atrakcia a z poza rohu vystupujúcich bubákov som mal si rovnaký strach, ako v strašidelnom dome na vozíku. Aj cez ideálne podmienky na sledovanie hororu a vyspoilerovaný záver som sa dokázal úvodom na krizový párik namotať. Žiaľ expozícia naberala nechutné minúty, napätie vystriedala rezignovaná apatia a jediné čo ma hrialo u srdca bola znalosť stopáže. Ak ešte si niekedy na Strangers spomeniem, tak ako učebicový error gradácie napätia. 40% ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nabudúce už to pôjde ľahšie.“ Toto je jeden z tých hlúpych hororov, kedy by ste na mieste hrdinov urobili asi milión iných vecí a o 15 minút by ste sedeli vo vyhriatej policajnej kancelárii s kávou a manželka vás upokojujúco škrabkala po chrbte. Liv Tyler a Scott Speedman však nie sú vy. Ako pár sú síce vcelku sympaťáci, ale s logickým riešením vzniknutých problémov je to podstatne horšie. Neviete, či zúriť, plakať, smiať sa alebo ísť na hodinu na záchod a vrátiť sa až na záverečné titulky (a ušetriť si tak kopu nervov). Ani nebudem písať všetky tie bludy, ale aspoň jeden príklad: „oni“ majú jednu sekeru a hrdinovia brokovnicu, napriek tomu proti „nim“ nemajú šancu (hádzať to na neskúsenosť je blbosť, aj „oni“ to robili prvý raz, je to jasne povedané). A to vôbec neriešim neetický problém tvorcov, ktorí skopírovali o dosť pôsobivejší (obsahoval tiež nelogické veci, ale atmosféra bola stokrát desivejšia) francúzsko-rumunský polokultový kúsok Ils (a ani to na rovinu nepriznali aspoň v titulkoch). Občas to chytí trocha príjemne nepríjemný drajv (kto to je? Čo chce? Nestojí kúsok odo mňa v tme a nenačahuje sa po mne práve?), ale to je asi tak všetko. 30% ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 29. května 2008 v Rusku. (Varan)
  • Během natáčení filmu trpěla Liv Tyler zánětem mandlí. (Valsadora)
  • Režisér nařídil štábu, aby při natáčení vydávali různé zvuky, aby se herci lépe vžili do rolí a byli více vystrašení. (Dines)

Reklama

Reklama