Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (220)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Docela příjemná klasická ohraná hra s drsnou tváří Dwayna Johnsona (THE ROCK), který se čím dál více vyskytuje v rodinných komediích než v akčňákcáh, v který by sme čekali více. The Rock, zde ukazuje že je herec a je velmi zábavný. Sice nikdo nedokáže porazit ducha Arnolda Schwarzeneggera, ale The ROck se mu podle mě mírně přibližuje jak akčními snímky, tak i takovými kravinkami. ()

Reklama

drake31 

všetky recenzie používateľa

Prvý krát keď som tento film videl, boli dosť blbé podmienky a mám pocit že som ho ani nedopozeral ... ale teraz som si to dal ešte raz. Klasický klišéovitý príbeh ktorý sme mali možnosť vidieť nespočetne krát, ale jeho spracovanie v tomto filme sa mi nejakým spôsobom zapáčilo, možno istú zásluhu má na tom americký futbal. Dwayne Johnson je macher a je na ňom vidieť že si tu úlohu užíva a baví ho to (ako v každom jeho filme). Rodinný film ktorý sa podaril, prekvapil a čo je hlavné nenudil ... je jedným z mala podobných filmov, ktoré sú naozaj skvelé. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Každý veľký akčný hrdina má občas slabú chvíľku, Arniemu prerastaly cez hlavu deti v škôlke, Sly nezvládal mamičku, Vina dala do pozoru rodina plná detí a Jackie musel zachraňovať nemluvňa, no tento pokus bol si najhorší. The Rock (aj keď si tak už nehovorí) by sa mal radšej vrátiť k tomu, čo mu ide najlepšie a to mlátiť ľudí a rozbíjať majetok, mňa to jeho veľmi oceňované herecké umenie, v tomto filme nejako minulo. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Film bol dodaný do kín pod falošným názvom „Ribbon“. (Zeker)
  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)

Reklama

Reklama