Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (220)

MeanWhile 

všetky recenzie používateľa

Jo, jasný, musíme si nejdřív říct, že toto je klasický film, který je pro mnoha lidí jen nudou, utrpením a snahou nějakého režiséra natočit rodinnej film, kterej se mu ale vůbec nepovedl a nemá žádný smysl. Mě se ale Game Plan jevil jako supr komoška, která fakt dokáže pobavit (a pro ženy je tu také pozdvižení u Johnsonova těla), ale nejen kvůli těm komediálním prvkům se mi film líbil, také mám rád Dwayne Johnsona, ten když si umí vybrat dobrej film, tak je fakt na co se koukat, toto je sice klasickej béčkovej film, ale furt se to dá a já jsem docela spokojen. ()

st.verka 

všetky recenzie používateľa

Taková rodinná oddechovka typu "Když jste viděli jednu, viděli jste všechny". Ale Dwayne Johnson mě kupodivu mile překvapil, netušila jsem ani, že má takový komediální talent. I výkon malé Madison Pettis byl pozoruhodný, takže i když to bylo vcelku o ničem, ti dva to u mě vytáhli alespoň takhle vysoko. ()

Reklama

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

Naprosto perfektní odreágovačka, který neurazí, a pobaví. Dwayne Johnson jenom dokazuje, že už ho nemáme zařazovat jen jako natrénovaného borce, ale jako skutečného herce, a celý film prostě tahá. Celý film se člověk víceméně baví, Rock je jak jsem zmiňoval borec, a celkově to kazí jen hodně špatný český dabing. Zatím 4*, a nebráním se možnosti, že po reprojekci s originálním zněním nahodím i plný počet. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Som prekvapený že aj v rodinnej komédii sa D.Johnson nestratil.Je málo akčných hrdinov,ktorý sa možu pochváliť tak skvelou komédiou.V takýchto komédiách sa logika hľadať nemože,tu ide číro o srandu a ta filmu veľmi vychádza.Aj mladučká M.Pettis veľmi dobre sekundovala starším kolegom.Keď raz D.Johnson zavesí filmovú kariéru na klinec,može sa živiť ako strom,išlo mu to. ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Jedna z dalsich rodinnych komedii, kde sa akcny hrdina Dwayne Johnson pokusa o komedialnu rolu, takze ide po Schwarzeneggerovych stopach. NIe som proti, pokial si bude aj nadalej vyberat kvalitne akcne filmy. Avsak viete si predstavit Johnsona ako tancuje balet? Pre mna taka mila priemerna rodinna komedia.... 16.04.2008 ________ Dwayne Johnson - (Joe Kingman) +++ Madison Pettis - (Peyton Kelly) +++ Kyra Sedgwick - (Stella Peck) +++ Roselyn Sanchez - (Monique Vasquez) +++ Morris Chestnut - (Travis Sanders) +++ Hayes MacArthur - (Kyle Cooper) +++ Hudba: Nathan Wang +++ (Videl v kine 15.04.2008) +++ ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • V roli psa hlavního hrdiny se střídali buldoci Tubbs a Tank. (Bauer)
  • Film mal odhadovaný rozpočet 22 miliónov dolárov, ktoré zarobil hneď počas prvého týždňa v USA. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama