Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 2

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (282)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Coz o to, zacina to fajnove. Parta profiku a sympataku se rozhodne ukrast prachy, ktery maj prevazet. To, ze nemaj zadnej vyraznejsi plan a tvurci se nebabraj v detailech, jakoze penize musi bejt podle me oznaceny, v autech musi bejt sledovaci zarizeni a podobne je vcelku fuk. Proste uvod fajnovej, navic se slusnym obsazenim v cele s Dillonem, Renem a Fishburnem. Jenze nekdy po pulhodine se dej presune do opusteny tovarny a najednou prc a cely parte se snizi iq na polovinu a zacnou se chovat jak amatersky kreteni, ktery co muzou, to poserou, zacnou se dohadovat a samozrejme to zacnou odnaset. A to tady neni nikdo, kdo by do deje zasahoval, tahle particka zvladne vsechno pomrdat sama v opustenym skladisti. No proste jsem cekal nejakou akcnejsi zalezitost, ale neda se uprit, ze i na vicemene minimu prostoru zvladnul vytvorit Antal napinavou atmosferu, takze me to i docela bavilo. ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Antalov najslabší film. Herci nevyužitý. Vôbec to nie je akčné. Keď film o transporte peňazí, charakteroch jednotlivých členov a lákadle po veľkých prachoch taj odporúčam francúzsky LE CONVOYEUR (2004) z ktorého námetu vlastne Armored vychádza. Bohužiaľ Armored ale je tak iný a povrchný, že ho ani za remake nemožno označiť. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Chvílemi o vypadá dost obstojně, ale hned to přebije nějaká podpásová nelogičnost. Postavy se chovají nelogicky, ale i přes to je dost zábavné a akční. Je to nabito opravdu hordou známých jmen, ale ty také předvádějí své standardy. Nebýt toho stupidního "happy endu", tak je to možná o stupínek lepší. Mezi dvěmi a třemi hvězdami, zaokrouhleno nahoru. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Obyčej, ze kterýho se díky obsazení stává neobyčej. Ano, přesně tak, herecký výkony Dillona, Shorta a Fishburna stály opravdu za to a co že Reno byl dopočťák.... Byl tam a to se počítá. Jednoduchá zápletka i děj, příjemná délka filmu a jako zajímavost, nebýt ženský ze sociálky, opravdu zde jiná žádná nefigurovala, takže potvrzuju - CHLAPI SOBĚ! 60% ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama