Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (283)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

No, že by měl Jean Reno ve filmu nějaký velký prostor, to se fakt říct nedá. Zbytek hereckýho ansáblu mě ani moc nezajímal a hlavně nijak nezaujal. Po chvíli mě byl osud všech těch křemílků co tam tajtrlíkovali kolem jednoho auta úplně u prdele. Akce žádná a drsnost minimální. Nechápu proč si na takovýhle piškvorky zavolali takovou hereckou partu, když stačilo zajít do sámošky a angažovat každýho kdo v danej okamžik měl v košíku oplatky. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru-perfektní, napínavá a řemeslně zvládnutá jednorázovka s obsazením, o kterém si nejeden prázdninový trhák může nechat akorát tak zdát sladké sny........ Argumenty haterů neberu=Hledat a vyžadovat logiku u takového filmu je jako hledat a vyžadovat logiku u smrtonosných zbraní, Policajtů z Beverly Hills nebo jiných osmdesátkových cool krimiakčňáků...takže..... ()

Reklama

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Antal potvrzuje svůj vysokofrekvenční řemeslný talent, když přichází s prudkým akčním výplachem, v kterém není díky jeho zručné režii a pro samý drajv takřka čas na přemítání nad žalostně děravým scénářem (především rozhodování postav v mezní situaci a změny v jejich chování jsou často přinejlepším těžko uvěřitelného rázu), na nějž záhy navazuje naditý, ale herecky zabitý casting. 5/10 ()

F.man 

všetky recenzie používateľa

I přes solidní osazenstvo známých obličejů v čele s Mattem Dillonem, Laurence Fishburnem a Jeanem Renem jen nezajímavé béčko. Opravdu se divím, že takový scénář mohl dostat 25 milionů USD. Jedno klišé za druhým, naprosto předvídané a ještě s několika do očí bijícími nelogičnostmi. Přesto se Antal snaží a jednotlivé obrazy oku docela lahodí, ale za tu stupidnost na více než dvě hvězdy jít nemůžu... No more blood on my hands ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Opancierované, nepriestrelné a ťažkotonážne béčko s logickými defektami a nevyužitým hereckým ansámblom. Na nejakú hlbokú psychológiu sa to síce tiež určite nehrá, keď zo spočiatku kámošov "securitakov" sa lusknutím prsta stávajú vymätení psychopati, čo ako dostihové kone s klapkami na očiach vidia pred sebou len peniaze, ale kto by to riešil. Hlavné je, že sa stále niečo deje. A akciu, k tej sa Antal s kamerou určite postaviť vie, čo predvedie minimálne v záverečnej akčnej "real-time" polhodinke... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama