Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (283)

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Ve stylu let osmdesátých natočený chlapácký akčňák osmdesátkové mety nedosahuje ani náhodou. Chybou není režisér ani herecký ansábl, ale scénář, který je tak nějak nalinkovaný a místy plný nelogičností. Správná parta převážející velké prachy se poté, co plán loupeže totálně selže, mění v magory neznající slitování. Vizuál spolu s hudbou dělají svoje a nakonec i nepřepísklá stopáž jsou plusy tohoto jinak veskrze průměrného snímku. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Coz o to, zacina to fajnove. Parta profiku a sympataku se rozhodne ukrast prachy, ktery maj prevazet. To, ze nemaj zadnej vyraznejsi plan a tvurci se nebabraj v detailech, jakoze penize musi bejt podle me oznaceny, v autech musi bejt sledovaci zarizeni a podobne je vcelku fuk. Proste uvod fajnovej, navic se slusnym obsazenim v cele s Dillonem, Renem a Fishburnem. Jenze nekdy po pulhodine se dej presune do opusteny tovarny a najednou prc a cely parte se snizi iq na polovinu a zacnou se chovat jak amatersky kreteni, ktery co muzou, to poserou, zacnou se dohadovat a samozrejme to zacnou odnaset. A to tady neni nikdo, kdo by do deje zasahoval, tahle particka zvladne vsechno pomrdat sama v opustenym skladisti. No proste jsem cekal nejakou akcnejsi zalezitost, ale neda se uprit, ze i na vicemene minimu prostoru zvladnul vytvorit Antal napinavou atmosferu, takze me to i docela bavilo. ()

Reklama

bassator 

všetky recenzie používateľa

Poněvadž se mi film velmi líbil tak jsem si musel přečíst pár kritických komentářů např. uživatele Monologa z jakých důvodů ho tak kritizují.Tento uživatel kritizuje na filmu snad úplně vše, hlavně popisu postav a jejich chování se věnoval důkladně. Ale ve VŠEM má pravdu!!! Nehledejte v tomto filmu nějaké logické myšlení (takováto akce aby se vyvedla by neměla být plánovaná tak, že jeden večer se dohodneme, druhý to uděláme), tento film je taková super oddechovka se zajímavým dějem a šťastným americkým happy-endem... - Viděno 1x + 28. 1. 2012 - 65% . ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne presvedčivá a svižná akčná jednohubka s radom známych hereckých es, jednoduchým nápadom a pútavou réžiou. Ako rýchlo film začne, tak rýchlo aj končí, preto nie je možné čakať nejakú prevratnú a premyslenú jazdu. Čo v tomto prípade nie je na škodu, to o čo tu ide, je stvárnené napínavým spôsobom a aj keď je koniec ľahko odhadnuteľný, tak je zaujímavé sledovať, čo sa medzi partiou "Securiťákov" odohráva. Veľkým plusom je obsadenie a myslím že rovnako ako ja tak ste všetky hlavné postavy videli už v nejakých filmoch alebo seriáloch, teda okrem Columbusa Shorta. Asi najlepší boli Matt a Milo. Jediným mínusom hodnotím to, že akonáhle sa jedna postava (nejdem spoilerovať) zamkla v aute, dej stratil na tempe a akcii čo bola veľká škoda. ()

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama