Reklama

Reklama

Nutné k přežití

(relácia)
  • Česko Boj o přežití (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(67)

Obsahy(1)

Boj o přežití - průvodce extrémního cestovatele. Bear Grylls sloužil ve zvláštních jednotkách armády Velké Británie. Byl vytrénovaný jako expert na přežití v nejtěžších podmínkách. Zdolal Mount Everest, přeplaval severní Atlantický oceán a vyšel na vrchol Himalájí. Byl na místech, na kterých by obyčejný člověk s velkou pravděpodobností přišel o život. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (412)

zipper111 

všetky recenzie používateľa

Neskutečnej borec, kterej i přes to, že má za sebou štáb a objevily se rúzné zvěsti o tom, že je to celé podvod.... žere nechutný hmyzy, pije svojí moč, loví hady a prostě neskutečně boj o přežití dává. Opravdu člověk, kterej si zaslouží můj obdiv!(hlavně za to co dokázal, pořad je jen třešnička...) (btw jedinej pořad, na který se kouknu v televizi, kterou vlastně ani nemám :D) ()

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

"Moč obsahuje 95 % vody, ale pite ju iba čerstvú.Pridlhé čakanie z nej urobí liaheń pre bakterie........Môžete urobiť to, že vypijete tekutinu z čerstvého slonieho trusu, celkom nechutné, ale môže vám to zachrániť život..."....,,,,,,...."Argghh :(..rozhodne som už pil lepšieveci!" Takto Bear Grylls doslova opisuje návody ako prežiť a pred kamerou to predvádza v praxi.Je chrobáky, hadov, škorpiony, byliny, trávy.Nauči vás zakladať ohen v divočine..neváha skočiť do vody pod ľadom, či do bažiny a ukáže ako z nej von.Skrátka predvádza ako si zachrániť život na najnebezpečnejších miestach na svete.Stručné 43 minútové zhrnutie všetkých častí je v nasledujúcom odkaze. Boj o přežití - Základní principy .......................................................................................................................................................................................................................... Koho zaujíma táto téma, tak jednoznačne odporúčam zohnať si knížku SAS příručka jak přežít ()

Reklama

Nettrass 

všetky recenzie používateľa

Bear Grylls - chlapík, co když ho hodíte do Amazonky, tak tam sežere piraně a opíchá krokodýla. V Africe si vyždímá sloní trus k pití a poobědvá s lidožrouty. A u protinožců chodí po hlavě a vyspí se u klokana v kapse...Prý zakládá síť rychlého občerstvení ,, A La Bear Grylls,,. Mám ho rád kluka jednoho. http://www.beargrylls.cz/worstcase.php ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Dokonalé dobrodružstvo, dokonalá zábava...Tento chlapík má pevné nervy a riadny kus odvahy, niekady si hovorím , že ho asi vidím naposledy, lebo teraz už určite spadne...nie?, tak asi teraz !... nie. Ten batman má niekedy viac štastia ako rozumu. Napchať sa z červíkmi, zjesť netopiera, potkana ...čo len chceš, alebo presnejšie povedané čo musíš, keď nechceš skapať. Dobrodružstvo, ktoré vám dá mnoho neoceniteľných informácií.100%. ()

O.Peta 

všetky recenzie používateľa

Jo tak tohle já můžu. Pořady, dokumenty i filmy o přežití v přírodě a poznávání různých koutů světa prostě žeru. Provedení, kdy se Bear Grylls vžije do role ztraceného turisty, je výborné. Škoda toho, že jsou některé situace, podle informací v zajímavostech naaranžované. Na druhou stranu o to víc znalostí divák získá. Doporučoval bych na základních školách vyměnit hodinu zeměpisu za hodinu tohoto pořadu. 90% ()

Galéria (53)

Zaujímavosti (26)

  • S Bearom Gryllsom spolupracuje spoločnosť Craghoppers, v jej oblečení ho môžeme vidieť v takmer každej časti. (Greenpeacak)
  • Natáčanie jednej epizódy trvalo obvykle sedem až desať dní. (Greenpeacak)
  • Bear Grylls sa pri natáčaní jednej epizódy zranil a museli ho previezť leteckou službou. Dobrodruh sa kĺzal v horách po snehu, pričom sa malým čakanom zachytil o ľad. V tej chvíli sa len pár centimetrov od jeho hlavy prehnala kamera, ktorá mu trafila nohu. Kosť sa však našťastie nezlomila. Po incidente povedal: "Bolo to varovanie." (Greenpeacak)

Reklama

Reklama