Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom (Patrick Dempsey), si užíva život naplno: je sexy, je úspešný a vie, že sa môže kedykoľvek spoľahnúť na svoju okúzľujúcu kamarátku Hannah (Michelle Monaghan). Všetko dokonale funguje až do chvíle, keď Hannah odíde na šesť týždňov pracovne do Škótska... A Tom si uvedomí aký je jeho život bez nej prázdny. Rozhodne sa ju požiadať o ruku, hneď ako sa vráti. Je ale ohromený keď sa dozvie, že sa zasnúbila s bohatým a sympatickým Škótom a plánuje sa k nemu presťahovať. Keď ho Hannah požiada, aby jej išiel za „družičku“, rozpačito súhlasí, ale len preto, aby jej prekazil svadbu a získal ju pre seba, kým ešte nie je neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (169)

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Dva důvody (=dvě hvězdičky), proč film vidět? 1) Skotsko 2)New York. Příběh stál za starou bačkoru, takových už tu bylo požehnaně! Vážně jsem měla neodbytný pocit, že jsem to někdy viděla (ale opak je pravdou,šlo o moji premiéru.) Z představy nesympatického Dempseyho jakožto lamače srdcí mi ještě teď cukají koutky, Michelle se mi líbila v Source Code, tady byla jak vzhledově tak herecky nevýrazná šedá myška.Příběhově neslané, nemastné,předvídatelné,trapné. ()

Kopik 

všetky recenzie používateľa

Stará ohraná písnička, ona ho příliš nezajímá a když se má vdávat, tak si uvědomí že ji miluje a musí ji dostat zpět. Pár vtipných momentu se zde vyskytlo, ale moc to tomuto filmu nepřidalo. Prostě jak říkám, ohraná písnička, která se dá zvládnout i lépe, což v této romantické komedii příliš nezvládli. ()

Reklama

lioncel 

všetky recenzie používateľa

Nechápu dost dobře, jak si tu někdo může stěžovat na ty psí ´voči´ Michelle Monaghan - tak si ji obrátím na bříško, když mi vadí ... ne tedy, že by byla zrovna něco extra, ale znám spoustu ošklivějších a někteří jim přitom říkají krásky .. a náhodou, v těch vypasovaných džínech podle mě vypadala vcelku dost dobře a hodně lákavě, ale to je věc osobního vkusu, uznávám .. jinak, ten film samozřejmě obsahuje opravdu velkou snůšku arcikravin a k tomu navrch i pár naivních trapných klišé .. ale ... škoda, všechny ty záběry ze Skotska byly naprosto kouzelné … ()

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Tak aby bylo jasno, romantické filmy mám rád. Nevadí mi stokrát omleté klišé, ani by mě nevadil předvídatelný konec a ani by mě zas až tak nevadilo, že film "Jak ukrást nevěstu" ve své podstatě vykrádá "Svatbu mého nejlepšího přítele". Co mi ale vadí je, že tady až na malebné obrázky skotské krajiny a hudební doprovod, kde dominují se svou baladou Oasis, nefunguje vůbec nic. V jednom momentě řekne hlavní hrdinka Hannah (Michelle Monaghan) Tomovi, kterého hraje Patrick Dempsey, že je úžasný. Což o to, Patrick Dempsey úžasný možná je, ale film, ve kterém hraje, úžasný teda není ani náhodou. Je znát, že scénaristé vařili doslova z vody a co možná budilo alespoň pousmání na papíře, ve výsledku nefunguje ani náhodou. No a konec - škoda mluvit...A tak jediné, co mě opravdu pobavilo, byly fosforeskující thajské korále na krku báby hlavní hrdinky...A to je sakra málo! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Áno, každý chlap by chcel žiť vo svete, kde sa stačí pozrieť na sexy ženu na ulici a program na večer máte zaistený. A že sa bude každá a vlastne každý človek vo vašom okolí riadiť vašimi infantilnými pravidlami. No a ak náhodou zistíte, že po 10 rokoch milujete nejakú svoju kamošku, tak vás musí tajne milovať aj ona. Fakt som sa zabával na predstave, že by som niečo podobné vytasil na nejakú babu, čo poznám od dvadsiatky. Romantický film na to, aby bol romantický, nesmie byť najmä falošný a tento je falošný v každej scéne. ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)
  • Poslední film, kde si zahrál Sydney Pollack. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama